Reklama

Reklama

Hrdinský režim

  • USA Hero Mode
Trailer

Majitelka firmy s videohrami Kate má finanční problémy a dospívajícího syna Troye, který je génius na kódování videoher. Mají třicet dní na to, aby zachránili obchod. Lépe řečeno, je to na Troyovi, aby vymyslel novou videohru, a ta musí být nejlepší na světě. Pro něj je to výzva a zábava. Nadšeně se pustí do práce, jeho elán ale nesdílí ostatní. K tomu je zde Rick, generální ředitel konkurenční společnosti, která chce studio odkoupit, zlikvidovat  a všechny vyhodit. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Megahead 

všechny recenze uživatele

Možno nápad na film nebol zlý, ale všetko ostatné mi pripadalo hrozne amatérske. Od slabých hereckých výkonov, cez nedotiahnutý a málo zaujímavý dej až po slabé dialógy. Myslím si, že s lepším tímom mohol dopadnúť omnoho lepšie. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

O počítačových hrách toho vím zhruba stejně jako o technologii pěstování avokáda, ale myslím, že i kdybych je hrál, tak by mě ten film stejně nebavil. Je celý takový nanicovatý, téměř ničím nezaujme. Nejlepší hláška ve filmu je o mládenci, který vylepšil počítačovou hru: „Přidal nové postavy. Je tam mluvící duha, Barack Obama a chobotnice.“ – BTW: Svého času jsem od jednoho známého, který z internetu plošně stahuje a archivuje cizojazyčné okultní texty, získal mimo jiné německý text nazvaný Das Grimoire. Těšil jsem se, že to bude nějaký neznámý grimoár. Dílo sestávalo převážně z tabulek a stručného průvodního textu. Při čtení jsem byl nucen konstatovat, že obsahu spisu ani v nejmenším nerozumím. Dost mě to vyděsilo, protože na něco takového nejsem zvyklý. Naštěstí ještě tentýž den přišel jeden můj kamarád, letmo se na zmíněný materiál podíval a označil jej za návod k počítačové hře. Protože jsem nikdy v životě žádnou počítačovou hru nehrál a žádný návod sloužící k tomuto účelu jsem nikdy předtím neviděl, nemohl jsem poznat, o co se jedná. Veškerý můj intelektuální nápor tedy nutně musel vyjít naprázdno. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama