Reklama

Reklama

Candy Land

Trailer 1

Obsahy(1)

Zdánlivě naivní a zbožná mladá žena se ocitá v ilegálním světě sexuálních pracovnic na zastávkách kamionů alias „ještěrek“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Truck stop sex workers a jejich kunčafti vs. evangelická dívka, co je nástrojem patřícím do giallo odesílá směr Království nebeské. Autorská inspirace v Bavovi a realismu Bully od Larryho Clarka, povedený casting od young Lindy Hamilton v hlavní roli až po posledního nemytého kamioňáka, který dá 40 babek navíc, když to bude bez pláštěnky, absence snahy o nějaký sociální komentář a nepředpokládaný přeživší celé té nábožensky motivované zabijačky. Že některá mrtvá těla na koberci zjevně dýchají a že odpočívadlo v Montaně má bez nějakého výraznějšího zájmu policie 2,5 mrtvoly na metr čtvereční, taktně přejdu. Apropo, je fascinující, jak kvarteto Baldwinů s nástupem důchodového věku splývá do jedné podoby.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kdyby tu bylo více nahoty (když už něco takového točím, tak přece nabídnu víc, než jen dvoje kozy a jeden záběr na ◊ ne ?!) a přidala se jedna peprnější Gore scéna, byl bych mega spokojený. Každopádně, jedná se o dobře natočený, malý, Vánoční Horor, kdy se ke skupince prostitutek, bydlící na okraji světa v jednom motelu, přidá zbožná holčina, která nemá ale v úmyslu si něco přivydělat. Vraždy jsou hezky krvavé, atmosféra (1996) byla celkem povedená, nenudil jsem se a finále bylo zajímavý. Má to samozřejmě několik nelogických děr (nikdo nenašel mrtvé kamiońáky/řidiče ?), ale co. Top scény za mě - farář a sex s tužkou v krku. Čtvrtá hvězda za tu dlouhovlasou krásku Eden Brolin. (73. hodnocení) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...V Candy Landu mají ženy co maj nohy roztažený, kunčofti tam přijíždějí a pěkně je vojíždějí. V tom se ale zjeví Remy nožky má též roztažený, kněze frndou přidusí jak chutná krev okusí... A to je jenom začátek její cesty za spasením nejen hříšníků ale i sebe sama. Nakonec z toho vylezl podprůměrnej sektařskej slasher. Nějaké krve se tu divák sice dočká ale na gore může zapomenout. Logiku za tímhle kouskem lze hledat taky jen stěží. Problém jsem měl i s vytořením byť sebemenších sympatií k jakékoliv z postav. Ono je to těžký když máte na výběr mezi šlápotama a poťapanou křesťankou. A tak si říkám, že to v tomhle směru dopadlo nejlíp jak mohlo. Celkově ale nejde o nic co by mi delší dobu utkvělo v paměti. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po devadesáti minutách tohoto Hororu / Thrilleru je mou nejsilnější emocí těžké zklamání. Fakt jsem nečekal, že mě z celé záležitosti bude nakonec jakž takž bavit jen poměrně rozvleklý úvod, který mě seznámil se všemi hygienickými nedostatky odloučeného pracoviště v oblasti cestovního ruchu. Což o to, kdybych patřil mezi takzvané slabé povahy, už právě tento úvod by mě jistě převelice šokoval, jenže mě už dnes skutečně překvapí jen máloco. Musím ale přiznat, že přechod k odživotňování mě přece jen překvapil. Překvapil mě hlavně tím, jak jsem se u něj nudil. Tvůrci mi za celou dobu nenabídli žádný překvapivý zvrat, děj se pohyboval kupředu stejně jako lokálka po jednokolejce, jednotlivé inhumační scény postrádaly jakoukoliv invenci a já jsem si v duchu odškrtával ubývající postavy a fandil jsem kolozubé obludce, aby všechno dokončila co možná nejrychleji, abych už mohl jít od toho. / Poučení: Někdo se řídí pravidlem: "Nejdřiv se ptej, až pak střílej", někdo nedá dopustit na poučku: "Nejdřív střílej a až pak se ptej"; pokud mám co do činění s náboženskými fanatiky, jsem zastáncem postupu: "Nejdřív střílej a vůbec na nic se neptej". Vím, je to asi kapku militantní postoj, ale nemůžu si pomoct. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ!!! Nic pro zapšklé jehovisty klepající jednou týdně na dveře s knížkou o vykoupení. Do tohoto snímku jsem šel opravdu naslepo, takže jsem si nemohl udělat obrázek z traileru atd. Mladá služebnice Pána Krista, začne vybíjet osazenstvo jednoho motelu, které tvoří prostitutky a nadržení křupani. Nechybí občasná nahota (2x hezké kozy, jeden bobřík odvahy, plus nějaké to chlupaté podpaží, mňam) a trocha krve. Bodycount je sice vysoký a holky z červeného gauče padají jedna za druhou. Přesto se však jedná o takedowny stylem: Já tě někam něčím bodnu a ty jakoby krvácej. Nic víc kromě jedné rozmlácené půlky hlavy tady prostě není. Postavy jsou taky děsně hloupé a nedojde jim, že vraždy začnou hned, jak se objeví dívka v modrých šatech s krucifixem přilepeným k vagíně. Takže čistě průměrná podívaná, která se na konci trošku rozjede, ale nenabídne nic, co bychom neviděli jinde a lépe. I tak se ale jedná o stravitelný kousek, který určitě neurazí. Soundtrack je super a na některé holky se pěkně kouká. V rámci subžánru docela ok. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Len niekoľko týždňov pred natáčaním sa produkcia presunula z Oklahomy do Montany, kde prebiehal aj dej filmu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama