Reklama

Reklama

The Pink Panther Show

(seriál)
  • USA The Pink Panther Meets the Ant and the Aardvark (více)

Recenze (13)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Grotesky s R. P. (myslím Růžového Pantera, ne Rudé Právo!), navazující na titulkové pasáže Edwardsových komedií, jsou skvostné, a to hlavně díky tomu, že R. P. nemluví. Třeba takový Bugs Bunny nakecá tolik zbytečností, než se stane nějaký gag, že mám z Looney Tunes radši třeba Vildu a Ptáka Uličníka, z grotesek Hanny a Barbery mám zase výrazně radši Toma a Jerryho než třeba Droopyho nebo Flinstony. Proto to u mě Panter vyhrává. Nicméně, jejich Clouseau už tak povedený není, takže jednu hvězdičku strhávám. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V roce 1969 se začíná na stanici NBC vysílat THE PINK PANTHER SHOW, animovaný seriál, v němž inspektor Clouseau neustále pronásleduje škodolibého pantera, který na něho vymýšlí nové a nové kousky. Animace vycházela z úvodních titulků filmů, Clouseaua namluvil Pat Harrington, jr., a seriál se vysílal do roku 1978, kdy jej na poslední sezonu koupila ABC. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Růžového pantera? Kreslená postavička, doprovázená hudbou od Henryho Manciniho je známá všem generacím po celém světě. Jedná se o jednoduché příběhy, které na sebe nijak nenavazují, ve kterých hlavní roli má růžový panter, který situace zvládá mnohdy až s elegancí, jindy má smůlu. To že nemluví ani není potřeba, jelikož scénky jsou tak vtipné a humorné. Bohužel některé díly se moc nepovedli a nejsou nějak vtipné, příkladem je The Pink Pill aj... Za to jsem jednu hvězdičku strhnul. Nejoblíbenější díl: Pink DaVinci, Psychedelic Pink, The Pink Blueprint a mnoho jiných. 75% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbehy „ružového pantera“ môžem každému len odporúčať. Veľmi krátke a veľmi humorné príbehy. A k tomu neodmysliteľná svetoznáma hudba na saxofóne. Každému prajem pokojné a ničím nerušené Veselé Vianoce! Osobné hodnotenie: 88% (****) ()

vladi87 

všechny recenze uživatele

Pamätám si, že ako malý som to pozerával na Cartoon Network a išiel som sa popukať od smiechu. Takže za peknú spomienku-5*. ()

Reklama

Reklama