Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Zajímavosti (7)

  • V české dabingované verzi pro HBO mají všichni představitelé své původní české dabéry. Herce Matthewa Perryho však dabuje Aleš Procházka, který tuto postavu daboval pouze 11 epizod, a to konkrétně v 5. sérii od 14. do 24. epizody. Hlavním dabérem Chandlera Binga byl však Rostislav Čtvrtlík, ten však v roce 2011 zemřel. (Gemy)
  • Herce Matta LeBlanca je ve filmu možné zahlédnout v tmavě modré košili s knoflíky, kterou nosil seriálový Joey, i když dnes má mnohem větší velikost. (MTHRFCKR)
  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)
  • Setkání se mělo původně uskutečnit na konci května 2020, natáčení však bylo odloženo kvůli pandemii covid-19. (MTHRFCKR)
  • V čase 44:26 sa v špeciáli objaví fanúšik Attila zo Slovenska. V pozadí je vidieť Levický hrad. (DRIV3R)
  • Špeciál bol natáčaný vo Warner Bros. štúdiu stage 24 v Burbank, California, kde bol natáčaný aj originálny seriál. Natáčanie prebiehalo počas tyždňa od 4. apríla 2021. (DRIV3R)
  • Šiesti hlavní herci sú zaroveň aj výkonní producenti a každý z nich si zarobí minimálne 2,5 milióna dolárov. (DRIV3R)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama