Reklama

Reklama

Původně se chtěl milionář Charley Pearl společně se svými přáteli pouze rozloučit se svobodou a pak se oženit s dcerou mocného hollywoodského magnáta. Když však v jednom z nočních podniků v Las Vegas spatřil zpěvačku Vicky, podlehl jejímu kouzlu. Neodradila jej ani skutečnost, že zpívající krasavice je přítelkyní nechvalně známého gangstera Bugsyho Siegela. Když už ji svírá v náručí, stojí náhle Bugsy přede dveřmi. A protože s gangstery nejsou žádné žerty, je pro dvojici jedinou záchranou okamžitá cesta před oltář. Druhý den přinesou noviny zprávu o Charleyho bleskové svatbě. K jeho velké smůle už o něm nechce slyšet ani Vicky ani jeho bývalá snoubenka. Jediným možným krokem je stejně rychlý rozvod. Jenže přes všechny překážky se mezi Vicky a Charleym začne rodit láska. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (20)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Počkat, počkat. To jsem se na to díval jen kvůli úvodním pěti minutám a pár krátkým sekvencím? Asi to stálo za to, ale i když si to odmyslím, tak to nebylo nic moc. Dobová atmosféra byla v pohodě a jinak mě nic nenapadá. Ten chlap se choval jak retard, věčné hádky a usmiřování mě fakt nebere a Kim Basinger nesahá E. S. ani po kotníky. 2+* ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z filmov, ktoré začínajú pomalým tempom a v podstate si to tempo udržiavajú až do konca bez nejakých väčších výkyvov alebo zlomov. Ale ani zďaleka to nie je priemerný film (svojho žánru), od začiatku do konca z neho nespustíte oči. Je to určite aj o tom, či sú pre diváka hlavné postavy zaujímavé a sympatické. Táto dvojka je skvelá a mňa to hrozne bavilo, dokonca musím povedať, že už som sa dlho tak schuti nenasmiala ako pri tomto filme. Veľmi milé prekvapenie.. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Alec Baldwin a Kim Basenger jsou pár k pohledání, od filmu jsem zázraky nečekal, ale musím říct, že jsem se nenudil, námět je sice místy přestřelený - přeci jen 4 svatby a 3 rozvody stejného páru... V poslední třetině filmu trochu docházel dech, ale slabší tři hvězdy si film zaslouží. Po komerční stránce žádná sláva, film zapadl. 3* ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kim Basinger neskutečná! Vážně dechberoucí. Ve 37/8 letech taková porce ženské krásy- kdekoliv, kam se podíváš... Omotanou okolo Baldwinovy chlupaté nohy bych ji ale vidět nemusel... Za to se ale pecky nebo procenta nesrážely. Chyběl mi tu silný příběh. Místo toho tady do sebe neustále požďuchovali dva nenapravitelní, doživotní nedospělci, glosovaní partičkou znuděných kamarádů, kteří měli být údajně v jednom kole a děsně v kurzu dobového veřejného zájmu, tenhle film z nich ale udělal origo pavlačový klepny. Sama Kim to nemohla zachránit, ale pomohla tomu určitě nemálo. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Tak jo, jednoduše nechápu, proč se každý tak rád naváží do Baldwina. V "Konkurentech", "Porotci", "Tramvaji do stanice touha", v "Tom našem zapadákově" a ve "Smolaři" byl bez nadsázky skvělý, nemluvě o několika vydařených televizních rolích. A není jediný, kdo má zamořenou filmografii podprůměrnýma břečkama. Viděla jsem "Muže, který se žení" asi třikrát a můžu konstatovat, že rozhodně nejde o nikaký film s nijakým Alecem Baldwinem, ale o příjemný hold klasickým hollywoodským komediím. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Honorář pro Aleca Baldwina činil 1,5 milonů dolarů a pro Kim Basinger 2,5 milionů dolarů. (Agatha)
  • Tento film byl pro Aleca Baldwina a Kim Basinger osudným. Byl to jejich první společný projekt, který měl za následek to, že se do sebe zamilovali a zanedlouho poté se i vzali. (Agatha)

Reklama

Reklama