Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frankie Thomas se narodil v New Yorku přesně tam, odkud všichni utíkají. Celý svůj život prožil ve čtvrti, které se říká Pekelná kuchyně. On i jeho čtyři přátelé Dennis, Chuck, Bug a Paddy se ocitají v začarovaném kruhu násilí a krevní msty, která tu vládne. Po zavraždění Dennise se Frankie (WILLIAM BALDWIN) rozhodne vraha najít na vlastní pěst ale naráží na neochotu sousedů i příbuzných pomoci mu při pátrání. Místní Irové drží pospolu a nalezená pravda je krutější než lež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Paity 

všechny recenze uživatele

William Baldwin měl dle mého jen páv dobrých filmů, ve kterých skutečně zazářil. Zbytek, mezi který se řadí toto, to však nebyl. ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych doporučil jen skalnímu fanklubu extraslizkého Baldwina s rekordérem vybaveným čtyřnásobně zrychleným přehráváním se zvukem. Ten můj rekordér má jen dvojnásobné zrychlení a na tento film to bylo bohužel málo. Nuda, tragický příběh, nulové herecké výkony, podmanivá hudba, která leze po deseti minutách na nervy a hláška "tahle čtvrť tě pohltí" zaznívající téměř každý třetí dialog... Na to se opravdu nedá dívat. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama