Reklama

Reklama

Gigakong vs. Zlozilla

  • USA Ape vs. Monster
Trailer

Z vesmíru se vrací opičí kosmonaut, který v sobě má mimozemskou látku. Ta ho změní v obřího konga, který je potenciálně nebezpečný. K látce se ale dostane i jedovatý plaz a jeho rozměry se také mnohonásobně zvětší. Začíná boj na život a na smrt, který ohrožuje celé lidstvo... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už len keď na začiatku vidíte, že „Asylum presents“, tak sa vám tlačia do očí slzy, čo zas za hovadinu vymysleli. A v tomto prípade sa mýliť vôbec nebudete. V akej hlave sa zrodí nápad, že opica cestuje vesmírom, potom pristane na Zemi, no z jej vesmírnej lode vychádza záhadná tekutina, ktorá spôsobí jej obrovský rast? A že sa k tomu pridá jedovatý jašter a potom obaja idú bojovať proti sebe a ľudstvu hrozí vyhynutie. No proste za tú fantáziu by som možno aj hviezdu dal, ale za to spracovanie s efektami horšími než v Ceste do praveku ani prd. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa je to po dejovej stránka rovnaká hovadina ako predražená Godzilla vs. Kong. Akurát to stálo 200x menej a tak triky vyzerajú, že sú v previz fáze. Väčšina filmu sa odohráva v jednej miestnosti, kde sedí aj Roberts a odohral to celkom normálne a seriózne. Akurát vyzerá jak scvrknuté hrozienko. Zvyšok hercov nestojí za zmienku. Keď dôjde na akciu, tak síce na slabú úroveň trikov za veľa nestojí, ale keby sa na nich zapracovalo, tak by to bolo v pohode. Výsledkom je klasický Asylum príživník na nejakom aktuálnom hite. Raz sa to dá prežiť. 3/10. ()

Reklama

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně katastrofální dada záležitost. Dialogy nedávají smysl, často na sebe ani nenavazují, scény působí jak z různých filmů, monstra se objevují od nikud a zase do nikam mizí a herci jsou úplně tragičtí. Jedna z postav působí většinu filmu, jako by točila s vysokou horečkou a v půlce filmu někam zmizí, aby se na konci z ničeho nic objevila v helikoptéře nad hustým lesem a s úplně nesmyslnými prohlášeními pár vteřin na to spáchala sebevraždu uprostřed Washingtonu D.C.. Ve vyvrcholení postava klečí u sloupku na prázdném parkovišti, na kterém je zaparkovaná dodávka, ve které má být nedokončený prototyp rušičky mimozemského signálu a nějak tím dokáží odrazit létající talíř, který se vznáší nad Zemí. Film je to totálně příšerný, ale svou šílenou nesmyslností byl zároveň neskonale zábavný. V jistém ohledu možná zábavnější než Kong vs Godzilla, ale soubojů monster si tu tedy člověk moc neužije. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Já si tento počin neskutečně užil. Nečekal jsem, že Zlozilla bude vypadat tak dobře (na její vzhled snad padl téměř veškerý rozpočet), zato opičák se jim moc nepovedl (asi jim už došly dolary). Obsazení celkem super až na ty dvě děvuchy v hlavní roli, ty mě sraly ze všeho asi nejvíc, snad je už v ničem od Asylumu neuvidím a pokud ano, tak snad půjde pouze o malý štěk. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku Asylumáci nabídli přesně to, co jsem od nich čekal a chtěl. Taktická jednotka uprostřed rovinaté pustiny, perimetr je zajištěn ze všech stran a nikdo si pochopitelně nevšimne blížící se pětimetrové opice. Tomě rozesmálo a podobných momentů jsem čekal mnohem víc. Ale tvůrci se rozhodli soustředit na "příběh" a tak z okopírované rvačky Konga s Godzillou mnoho nebylo. Těch pár triků sice rozesmálo a studio opět nezklamalo a naservírovalo špatný film. Bohužel to není ten z ranku úžasně špatných. 10% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama