Reklama

Reklama

Gigakong vs. Zlozilla

  • USA Ape vs. Monster
Trailer

Z vesmíru se vrací opičí kosmonaut, který v sobě má mimozemskou látku. Ta ho změní v obřího konga, který je potenciálně nebezpečný. K látce se ale dostane i jedovatý plaz a jeho rozměry se také mnohonásobně zvětší. Začíná boj na život a na smrt, který ohrožuje celé lidstvo... (TV Prima)

Recenze (19)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku Asylumáci nabídli přesně to, co jsem od nich čekal a chtěl. Taktická jednotka uprostřed rovinaté pustiny, perimetr je zajištěn ze všech stran a nikdo si pochopitelně nevšimne blížící se pětimetrové opice. Tomě rozesmálo a podobných momentů jsem čekal mnohem víc. Ale tvůrci se rozhodli soustředit na "příběh" a tak z okopírované rvačky Konga s Godzillou mnoho nebylo. Těch pár triků sice rozesmálo a studio opět nezklamalo a naservírovalo špatný film. Bohužel to není ten z ranku úžasně špatných. 10% ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum filmy jsou často vtipné (ať už chtěně či nechtěně), ale "Gigakong vs. Zlozilla" mezi tyto filmy rozhodně nepatří. Naopak si troufám říct, že tenhle brak, poskládaný ze scén, které na sebe vůbec nenavazují a nedávají sebemenší smysl, patří mezi nejhorší céčka, jaká jsem kdy viděla. Kdybych film neměla jako podklad pro přednášku, nedokoukala bych ho. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Opět klasika, čumim na vyděšený uřvaný držky co melou pátý přes devátý celý tento kvalitní snímek a na konci vykoukne držka špatně udělaný vopice v after effects. Krásný. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už len keď na začiatku vidíte, že „Asylum presents“, tak sa vám tlačia do očí slzy, čo zas za hovadinu vymysleli. A v tomto prípade sa mýliť vôbec nebudete. V akej hlave sa zrodí nápad, že opica cestuje vesmírom, potom pristane na Zemi, no z jej vesmírnej lode vychádza záhadná tekutina, ktorá spôsobí jej obrovský rast? A že sa k tomu pridá jedovatý jašter a potom obaja idú bojovať proti sebe a ľudstvu hrozí vyhynutie. No proste za tú fantáziu by som možno aj hviezdu dal, ale za to spracovanie s efektami horšími než v Ceste do praveku ani prd. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa je to po dejovej stránka rovnaká hovadina ako predražená Godzilla vs. Kong. Akurát to stálo 200x menej a tak triky vyzerajú, že sú v previz fáze. Väčšina filmu sa odohráva v jednej miestnosti, kde sedí aj Roberts a odohral to celkom normálne a seriózne. Akurát vyzerá jak scvrknuté hrozienko. Zvyšok hercov nestojí za zmienku. Keď dôjde na akciu, tak síce na slabú úroveň trikov za veľa nestojí, ale keby sa na nich zapracovalo, tak by to bolo v pohode. Výsledkom je klasický Asylum príživník na nejakom aktuálnom hite. Raz sa to dá prežiť. 3/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aresenal83 opísal tento pokus o odpoveď na Kong vs Godzilla výsižne, naozaj som veľmi ťažko hľadal dôvod "filmu" udeliť aspoň jednu hviezdičku, nakoniec padla aspoň za snahu... ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum opět jede bomby 🤣 opičák (vypadá trikově hůře než ty opice ze starých filmů ze série Planety Opic a to ty filmy mají přes 20 let)  filmů cestuje do vesmíru tam ho unesou mimozemšťané dají mu do modulu jakési chemikálie a pošlou ho zpět na Zemi on přistane a zmutuje látku nikdo nehlídá (později ji hlídá jeden chlápek) napije se jí ještěrka a zmutuje taky. Oba dva ovládají ty mimozemšťané na dálku  opičáka méně, protože to nepil jen tomu byla vystaven ještěrku  hodně jelikož to pila (asi i to ji donutily pít mimozemšťané) a chtějí po nich , aby si to rozdaly ve Washingtonu (proč nevíme a nedozvíme se to). Opičák  zde zabije několik lidí (zhruba 5 až 6 je to Asylum na více nebyly peníze)  ačkoliv by to nemusela, ale absolutně se to neřeší a nikomu to nevadí dokonce z ní udělají hrdinu  oproti tomu ještěrka zde zabije taky hodně lidí (cca 2-4)  je řečeno, že za to nemůže jelikož ji ovládají, ale je zlá. Pokud Vám vadilo v King Kongovi Vs Godzille, že je tam málo soubojů na tohle se ani nedívejte tady je jeden a má tak 2 minuty. Jelikož je tak krátký tak si ho popíšeme objeví se ještěrka  objeví se opičák opičák jí dá 2 rany ještěrce to nic nedělá ještěrka se naštve a zakousne se opičákovi do krku ten vytuhne přiletí zde z ničeho nic Ruska co zde byla v prvních zhruba 30 minutách pak z ničeho nic bez vysvětlení zmizela , aby na konci předvedla kamikadze s vrtulníkem, který jak zjistíme na začátku má přes 90 raket a 50 nábojů a vrazí do ještěrky. Opičák se vzchopí a zlomí ještěrce vaz konečná. 0 procent ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Já si tento počin neskutečně užil. Nečekal jsem, že Zlozilla bude vypadat tak dobře (na její vzhled snad padl téměř veškerý rozpočet), zato opičák se jim moc nepovedl (asi jim už došly dolary). Obsazení celkem super až na ty dvě děvuchy v hlavní roli, ty mě sraly ze všeho asi nejvíc, snad je už v ničem od Asylumu neuvidím a pokud ano, tak snad půjde pouze o malý štěk. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčili King Kong, Bambi a ďalšie filmové klasiky so zvieratami, ako napríklad Marley a ja, potom sa vám bude páčiť tento nedocenený a skutočne desivý filmový švédsky stôl. Shayne Hartigan musel mať ako režisér kastingu čo robiť, aby zhromaždil skupinu hercov na vrchole svojich schopností, ale zvládol to s veľkým prehľadom. Skvelý Eric Roberts (brat Julie Roberts) je vynikajúci herec, ktorého si veľmi vážime, a jeho sestra si musela kopnúť, že nedostala úlohu v tomto filme, ale vzhľadom na šírku a hĺbku ostatných hercov nie je prekvapujúce, že ju prehliadli. Podľa mňa si Buck Burns ako poslanec McDaniels kradne celú šou a je škoda, že tento muž nie je všeobecne známym menom. Ak bol Ray Harryhausen synonymom vynikajúcich špeciálnych efektov v 20. storočí, potom Sasha Burrow a jej tím budú navždy spojení s rovnako presvedčivými vizuálnymi efektmi v 21. storočí. Bolo príjemné vidieť, že Glenn Campbell je rovnako doma za kamerou ako na pódiu s gitarou, kde spieva klasiky ako Wichita Lineman. George Michael Phillips (nemýliť si ho s chlapíkom z Wham), odviedol pri písaní scenára skvelú prácu... dej udrží náročného diváka v napätí po celú dobu....a film sa stupňuje až do nesmierne uspokojivého vyvrcholenia. Celkovo ide o film, ktorý posúva hranice, je výzvou pre diváka a možno ho považovať za filmové majstrovské dielo, ktoré sa zapíše do histórie ako jeden z najvplyvnejších celuloidových kúskov, aké boli kedy naservírované svetovému publiku. Odporúčame! ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná chcanka po vzoru toho nejhoršího co asylum a syfy vytvořilo. Bohužel to není tak špatný aby to bylo zase vtipný. Kruh není uzavřen. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum nezklamala a opět přinesla další svůj standardní počin, jenž si plně zachovává všechny poznávací znaky filmů této produkční společnosti, tj. především nelogický příběh, ošklivé efekty, mizerné herecké výkony a až komicky nesmyslné chování postav. Gigakong vs. Zlozilla bohužel vůbec netěží ze střetu dvou monster, většina stopáže je věnována tragickým dialogům nesympatických postav, přitom se z toho dala vytěžit pořádná akční řežba, byť levná a hloupá. Nestalo se tak, film tudíž neskutečně nudí, absentuje zde i nějaký ten humor na odlehčení, takže se jedná o další zbytečnost a ztrátu času. 0/10. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně katastrofální dada záležitost. Dialogy nedávají smysl, často na sebe ani nenavazují, scény působí jak z různých filmů, monstra se objevují od nikud a zase do nikam mizí a herci jsou úplně tragičtí. Jedna z postav působí většinu filmu, jako by točila s vysokou horečkou a v půlce filmu někam zmizí, aby se na konci z ničeho nic objevila v helikoptéře nad hustým lesem a s úplně nesmyslnými prohlášeními pár vteřin na to spáchala sebevraždu uprostřed Washingtonu D.C.. Ve vyvrcholení postava klečí u sloupku na prázdném parkovišti, na kterém je zaparkovaná dodávka, ve které má být nedokončený prototyp rušičky mimozemského signálu a nějak tím dokáží odrazit létající talíř, který se vznáší nad Zemí. Film je to totálně příšerný, ale svou šílenou nesmyslností byl zároveň neskonale zábavný. V jistém ohledu možná zábavnější než Kong vs Godzilla, ale soubojů monster si tu tedy člověk moc neužije. ()

user1982 odpad!

všechny recenze uživatele

toto je jedne z filmov, ktore sa asi ani na WHS nedostali. Je to vazne velmi zle. nikdy v zivote som nedokazal dopozerat ani jednu cast telletubbies, ale v tomto pripade by som si vybral radsej tinky winky a jeho gang ako tento "film" ()

Vampiroza 

všechny recenze uživatele

Miluju asylum. Jejich schopnost do pár dnů po premiéře nějaké bomby vyrobit odpad který to zkopíruje a v rychlosti předběhne i vietnamské šičky módních značek. Kéž by někdy vydalo studio set aspoň DVD všeho co zprasili 😁 chtěl bych to mít na regálu. Pozn. Eric Roberts se propadl pod dno herecké kariéry 😂👌🏻 3 hvězdy za (snahu, asylum, Erica) 😂 ()

milaninoo odpad!

všechny recenze uživatele

Tady už fakt přestává rozum stát!! Kdo KURVA točí tyto sračky dyť to taky stojí nějaké prach, to musí byt snad záměr? ()

adam31 odpad!

všechny recenze uživatele

Taký hnoj, ako je toto, je dehonestovanie značky Godzilla. Kdesi som sa dočítal, že najnovší film o Godzille je Godzilla a Kong: Nová Ríša 2024 , je 38. filmom, a to je bieda, ale aspoň trochu vizuálne zvládnutá, hoci to je asi všetko, no v IMAXe, to nebola tá najväčšia katastrofa. No A.vs.M je strašnejšie, ako filmy o Godzille zo 60tych rokov, kedy ju hral herec a kulisy boli hračky. Nepochopím, ako sa môžu míňať doláre na taká brak?! Hodnotenie "ODPAD!" je ešte príliš lichotivý! Vyvarujte sa tohto filmu, lebo to budete mať traumu na celý život! ()

Reklama

Reklama