Reklama

Reklama

Contamination .7

  • USA Contamination .7 (více)

Obsahy(1)

Po vylití nukleárního odpadu do lesa šíleným vědcem, začnou lidé v malém městečku záhadně umírat. Novinář se dvěma dětmi začíná zjišťovat, co za masakrem nevinných lidí stojí. (moukey)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je plakát správný, nýbrž se tu žádní brouci nevyskytovaly. Řeč je o D´amatovým snímku Contamination, ano zase jedna kontaminace, ale co tentokrát zmutuje? Ne žádné zvířátko to nebude nýbrž kořeny! Kořeny útočí a s nikým se neserou. Čekal jsem pořádnou dávku gore, ta se nějak nedostavila cca. 3 gore scény ušly ale zbytek filmu je spíše tlachání o ničem. A při tom se ty kořeny hejbaly slušně. Film mi klasicky lehce připomínal Evil dead nicméně není ani zdaleka tak povedený. Občas na mě dýchla taková pohodová atmosféra ale nic extra to nebylo. On ten film je špatnej ale zase jsem nic extra nečekal. Scény s kořenama jsou slušné ale bohužel se tu na D´amatea strašně kecá, a ty dialogy jsou strašné. Ale na jedno zkouknutí se to dá. Ale jen varuji tohle už není D´amato jako ho znáte. Takže opravdu spíše jen pro fandy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj napriek väčšej absencii režijného umenia, je sa na čo pozerať. Vo filme sa totižto stále niečo deje a tie nenažraté konáriky, sa vedia s človečinou pekne poihrať, pričom vyskúšajú aj majestátnosť ľudských hlasiviek ( myslím, že to bol asi podstatný základ skúšania počas castingu ). ()

midget 

všechny recenze uživatele

Film zčásti od tvůrců geniálního Troll 2 je bohužel nerozhodně rozkročený mezi nudným tuctovým béčkem, které chce vytěžit slavnou "tree rape" scénu z Evil Deadu jako základ pro celovečerní film a náběhy k nezáměrné hovadnosti zmíněného Trolla 2 (občas kouzelně dementní dialogy, občas bizarní zákruty zápletky nebo vykloubené záběry). Stejně neuspokojivé jsou i triky a gore, které sice předvedou jednu solidní masku zmutované zavražděné turistky a jedno oko vypíchnuté větví, ale ve většině scén se jen významně máchá kamerou, ale samotný útok přímo v záběru nevidíme, nebo to jsou variace na škrcení oživlou větví, které stojí někde mezi zmíněnou scénou z Evil Deadu a pasáží s chobotnicí z Ed Woodovy Bride of the Monster, kde Béla Lugosi musí sám ovládat chapadla chobotnice, aby to vypadalo, že na něj monstrum útočí. Výsledek je o to víc frustrující, že tyhle občasné náznaky, že se konečně rozjede něco zajímavého, vybízí diváka pokračovat ve sledování dlouhých a zcela jalových pasáží vyplňujících většinu filmu. ()

moukey odpad!

všechny recenze uživatele

Film je údajně sequel na Troll 2, sice sem v tom neviděl absolutně žádnou spojitost, ale sračka je to dost podobná. ()

Reklama

Reklama