Reklama

Reklama

Blade Violent - I violenti

  • Itálie Emanuelle fuga dall'inferno (více)

Recenze (4)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Trochu to připomíná laciné filmy Lloyda Simandla. Předchozí filmy této série (ať už je točil D´Amato nebo někdo jiný), se snažily alespoň o zdání reálnosti (ok, v rámci možností svého žánru) a krom na nahé Lauře Gemser stavěly většinou i na zajímavých exteriérech. Tento film se odehrává celý na jednom místě, konkrétně v ženské věznici a bohužel je na ni vidět, že jde jen o kulisu postavenou ve studiu... Další novinkou je skutečnost, že hlavní hrdinka je po celou dobu oblečená od hlavy až k patě, což je u erotických filmů opravdu dost zvláštní jev :o) To by se za D´Amata nestalo... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

I známá míšenka Laura Gemser se dočkala a zahrála si v tzv." WIP movies", a to sice až na samém sklonku své kariéry zároveň to byl i poslední film z celé série o Black Emanuelle, kterou Gemser odstartovala v polovině sedmdesátých let ve filmu Emanuelle 2 společně s White Emanuelle Sylvií Kristel. .Film je to ale sotva průměrný, v podstatě celé je to natočeno jen za zdmi věznice, pokud čekáte že uvidíte něco více s krásné Laury Gemser (pokud tedy opomineme násilné znásilnění) tak se bohužel nedočkáte, v tomto filmu se neodhalí a zároveň už to prostě není ono, jakoby nám holka jedna stárla..Nicméně ve filmu uvidíte řadu násilných scén (třeba ve sprchách), fyzické soupeření dívek o to která bude tou uznávanější, nezvykle hodně krve na tento subžánr, nechybí zde samozřejmě ani decentnější erotika a sex, nezapomenutelná je scéna např. při ruské ruletě (dvě dívky-věčné rivalky a dva muži)..Mattei (i když se snažil) ale není D'amato a rozdíl je zde tedy více než markantní. V druhé polovině filmu s příchodem těch 4 vyšinutých chlapíků, kteří se zmocní zbraní, zabijí dozorkyni a postřelí policajta a později ovládnou věznici, měl film zároveň trochu grády ale nevím jestli to byl zrovna vydařený experiment o konci už ani nemluvím.. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Už názov Emanuelle fuga dall'inferno alebo Emanuelle in Prison od B. Matteiho, ktorý si do tituliek tohto filmu nedal svoje meno, hovorí za všetko. Je to teda príbeh o Emanuelle a ostatných odsúdených ženského pohlavia, medzi ktorými v ženskom väzení vládne nevraživosť. Ani dozorkyne tento stav neutlmujú, práve naopak (sú hlavným zdrojom násilia). Situácia sa zmení a ešte viac skomplikuje, keď sa do tohto väzenia dostane partička mužov. Zmocnia sa zbrani a namiesto toho aby sedeli ticho v cele, preberajú kontrolu nad väzením (ženským väzením !!!). Miestna stráž zasiahne neskoro a tak si prostredníctvom telefónu začínajú diktovať podmienky a komplikovať život polícii. Vo voľných chvíľkach šantia so ženami, hrajú s nimi hry, trochu sexu, erotiky a násilia. Nie je toho však veľa, čakal som o 200 percent viac, a hlavná Emanuella v podaní fešnej a opálenej L. Gemser sa ani nevyzlečie :( Väčšinou tento film je dosť nudný, jednotvárna hudba ma po čase začala už trocha srať a násilie vôbec nevyzeralo vierohodne, ale raz za čas sa na filme dalo aj napriek tomu, že to nebol zámer pobaviť. Snáď ďalší film podobného druhu bude na tom lepšie. Málo presvedčivé a úchylné, z toho dôvodu ale miestami zábavné. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak jediné co se mi na tom líbilo je asi plakát k filmu , příště nepoužívat krev to byla hrůza a hlavně hudba příšerná a zbytečná víc akce a už by to šlo o stupeň víc. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama