Reklama

Reklama

Messo comunale praticamente spione

  • Itálie L'infermiera di campagna (více)

Obsahy(1)

Do malého italského městečka přijíždí nová doktorka Selenia (Laura Gemser). Mladá a půvabná žena se stane ihned terčem pozornosti všech mužů, kteří se předhánějí v návštěvách v ordinaci. Do lékařky se zamiluje snoubenec starostovy dcery, což ve městě vyvolá osobní a politický konflikt mezi dvěma rodinami mladé snoubenky. Otcem dívky je totiž demokratický starosta Bianchi (Aldo Ralli) a jeho oponentem komunista Rossi (Aldo Sambrell). Zatím muži z vesnice šmírují Selenii v koupelně a ložnici z oken protějšího domu. Jejich sledování vede k přistižení milenců na lůžku. Podaří se ještě Selenii vše napravit? (curil)

(více)

Recenze (2)

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie, kde největším, respektive jediným vtipem je nezamýšlený záběr, v němž někomu sedne na nos moucha. Co asi mělo být italskou variací na venkovské poprcávací veselohry, kterými oplývala dobová německá kinematografie, se rozbředává do ryzí impotence. Ta prostupuje nejen dlouhé záběry postelových ne-aktivit, kde na sobě aktéři leží a předstírají vášnivé polibky, ale i vrcholně lajdácký scénář, celkové řemeslné ztvárnění a zdejší pokusy o humor, omezující se na otřesné pitvoření a nepraktovské obšournictví. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Laura Gemser a Gabriele Tinti spolu prosouložili před kamerou celé sedmdesátá léta a část osmdesátých (tu a tam se k nim přidal i George Eastman či Ivan Rassimov), nyní se tři z nich setkali v erotické komedii, kde Laura Gemser ztvárnila vesnickou zdravotní sestřičku... Hezká sice je, ale smíchy se trhat nebudete... ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama