Reklama

Reklama

Předivo klamu

  • Itálie Sorriso del ragno, Il (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Členové mezinárodního zločineckého syndikátu uprchli s drahocennými klenoty za více než 5 milionů dolarů. Policie je bezradná. Pojišťovny jsou pobouřeny. Když je přivolán na pomoc energický soukromý vyšetřovatel Tony Driscoll, stane se rychle z vyšetřování loupeže případ vraždy. A Driscoll je podezřelým číslo 1. Driscoll tak vstupuje do podsvětí jako kriminálník a hlavně se musí vyhýbat policii. (Karlos80)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Průměrné krimi, trochu i něco ve stylu 60s Euro-spy filmů, kde se už našlo i o trochu více násilí. Exklusivní prostředí (Atheny a Rhodos), jemná hudba, ale jinak nic co by stálo za širší rozbor. Herci a celý příběh (děj) spíše banální a ne tolik přesvědčivý. Některé zápasy a přestřelky s gaunery tady jsou ale docela dobré, film zas není úplně špatný, občas dokonce i zábavný a příjemný. Ve filmu si zahrál jednu z hlavních rolí Gabriele Tinti, někdy od roku '76, manžel známé krásky Laury Gemser (hvězda z filmů o Emanuelle). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabší špageti akčňák s veľmi jednoduchou kriminálnou zápletkou a tiež akciou. Hl. hrdina je sympaťák, akurát viac sa venuje bábikám než práci, na ktorú bol najatý. Dej sa odohráva vo viacerých lokáciách - asi to má tvoriť akože dobrodružný žáner, tvorcovia však ich potenciál nedokázali využiť. ()

Reklama

Reklama