Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Příběh je fakt hroznej, ale Demi Moore je podle mě přnádherná ženská, která by stála za to. Po Catherině Zetě Jones a Jenifer Lopez je pro mě nejkrásnější herečkou. Kur**, ty její prsa, to je fakt nářez. A to tělo... Ty nohy... Ta tvář... Ty rty... Ty vlasy... Ty ruce... to je všechno přenádherný, ale Burt Reynolds nedokázal dost dobře zahrát ani toho oplzlýho starce, co by si dal mladý masíčko. Film stojí za prd a dal bych mu nulu, ale ona je tak úžasná, krásná, sexy... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Scénář je vážně vážně hrozný,třeba je chyba v dabingu,ale víceméně o tom pochybuji.Jinak je to dobré,možná zde trochu podceněné.Spousta podobných příběhů,tudíž předvídatelných,tu má mnohem víc procent,ale to záleží asi na tom,jak se kdo z Vás vyspí (nebo nevím).Mě to kromě špatného scénáře a hrozný hudby bavilo a bavit bude asi vždycky. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Tady bylo už od začátku zaděláno na průser. Vzaly se totiž drahá prsa Demi Moore a k nim se napsal nějaký scénář, kde by mohly pěkně vyniknout, ale ne zase tak moc, aby se to neprodražilo ještě víc. No, podle očekávání vznikl naprosto slátaný paskvil, ze kterého občas vykoukne nějaký to Demino prso. To je sice moc hezké, ale ani ve dvojici neutáhnou celý film, protože mají moc málo prostoru. A nic jiného v tomto filmu není! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Emancipovaná žena je nucena si přivydělávat jako striptýzová tanečnice v nočním klubu. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze, aby se mohla rychle odvolat proti rozhodnutí soudu svěřit její dcerku do péče problémového otce. Film mísící komedii s thrillerem nezvládá dokonale vyvážit obě roviny, ale vše bohatě vyvažuje skvělé herecké obsazení v čele s odhalenou Demi Moore. 60% ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Demi bola pre mňa od čias Ducha vždy taká čistá a teraz toto. Ako bojuje za svoju dcéru, ale takýmto spôsobom ? Fakt ? Typický americký film, ktorého význam sa stráca niekde v polovici. Jediné, čo z neho budete mať, je strach o vlastne dieťa alebo aspoň sa naň budete dívať inak. No keďže ja deti nemám, tak som to necítil a celý ten pocit som si vymyslel. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)
  • Demi Moore za svou roli dostala 12 milionů dolarů, což byla tehdy pro herečku rekordní částka. (HappySmile)
  • V původním traileru je vidět záběr s Ving Rhames a Tiffany Towers, který se ale neobjevil ve filmu. Tento záběr totiž pocházel ze závěrečné scény, která byla přetočena potom, co se nelíbila zkušebnímu publiku. Původně se scéna odehrávala v poli cukrové třtiny, nakonec ale byla přesunuta do domu s cukrem. (HappySmile)

Reklama

Reklama