Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinky motoristického světa, praktické rady a doporučení i nostalgie automobilů našich otců a dědečků. To vše v novém pořadu nejen pro současné řidičky a řidiče... Rady a informace. To je základní motto nového magazínu o automobilech a světě kolem nich. Objektivní testy, tipy a triky, pohledy do zákulisí. Nejen benzínovým nadšencům, ale i vyznavačům moderní palubní elektroniky nabízí pořad vhled do současnosti motoristického dění, vždy ale z pohledu českého řidiče, jeho potřeb a možností. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem na to teď náhodou narazil v telce, s údivem jsem zjistil, že se tam vyskytují 2 chlapci z mé oblíbené Garáže (která podle všeho dávno skončila, jen se ta informace ke mně dostala až teď kvůli tomu, že moje ochota věnovat pozornost klasickému lineárnímu vysílání klesla postupem času takřka na nulu, paradoxně včetně mých oblíbených pořadů), a k tomu jim zdatně pomáhá třetí týpek, který je pro změnu z primáckého Autosalonu (který mě sice taky baví, ale do jisté míry mi vždy přišel nesnesitelný tou prolezlostí product placementem), a protože mám všechny 3 v oblibě, nepřekvapivě mě výsledek jejich práce hodně baví, a tak soudím, že toto je aktuálně nejlepší formát tohoto druhu na českých obrazovkách, a líbí se mi tak moc, že jsem překonal svůj odpor k iVysílání a dokoukávám zpětně starší díly od 5.6. k dnešku, a fakt mi každý přijde tak dobrý, až to není možné. Bravo chlapci, fandím a těším se na na nové díly, a doufám, že vám to vydrží co nejdýl. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

>žiješ v české republice, která je součást EU >stát ti bere 2/3 tvého výdělku ( https://libinst.cz/danove-bremeno-zamestnancu-2021-6478/ ) pro tvé vlastní dobro >stát ti pro tvé vlastní dobro zakáže jezdit levným dostupným autem jako Škoda Fabia Combi ( https://www.auto.cz/emisni-pokuty-od-roku-2020-kolik-si-priplatite-za-nejpopularnejsi-auta-131380?fbclid=IwAR1vOrwSwNSMhPMKckWC1wmllcQKbLOG_vdL134Q7TUDOjCAVpwNWEBsRDo ) >státní televize ti za tvé vlastní peníze pouští reklamu na těžká nedostupná SUV v hodnotě 10 aut Škoda Fabia Combi >ten pocit, když si uvědomíš, že si platíš propagandu o tom, jak je důležitý stát a jeho regulace a jak je všechno fajn a pro tvé vlastní dobro ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tak rezavého Vrtala vyhodili z Autosalonu na Primě a tady si ho vzali. A Ondřej s Jakubem dobrý, oni si jedou takový ten svůj standard, co už jeli v garáži na seznamu. Některé příspěvky jsou celkem zajímavé, jde-li např. o bezpečnost, ale co dál doktore? ()

Reklama

Reklama