Reklama

Reklama

Že je mi nevěrná? To za prvé není možné a za druhé jí to neprojde! Americká komedie o žárlivém manželovi, nic netušící manželce a plánu pomsty vskutku ďábelském. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

... nebo také návod, jak zakroutit krkem své mladé manželce. Nevěrně tvá působí ohraným, přesto slušně zábavným celkem, ve kterém se toho zrovna moc neodehraje. Pár náhod, které se stanou nám totiž změní názor na věc, tak jako hlavnímu hrdinovi Claudeovi. Slušná zábava a perfektní představa na konci filmu, a jedná o docela zajímavý film, který může někomu posloužit jako návod ;-) Ovšem je to především komedie. Srandovní pokus o zavraždění své mladé manželky. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Filmové studio Barrandov dabing 1985, v českém znění: Václav Postránecký – Dudley Moore (Claude Eastman), Helena Friedrichová – Nastassja Kinski (Daniella Eastmanová), Josef Abrhám – Armand Assante (Maxmillian Stein), Jan Kanyza – Albert Brooks. A já jenom dodávám, že 50 % z tohohle filmu udělal právě skvělý, protože starý český dabing. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Dudleymu padající ožralové a popletení komici jdou naprosto skvěle, jak mistrně dokázal v Arthurovi. O tom, že skutečná realizace jednoho snu může být setsakra ošemetná záležitost, jsem se dozvěděla formou, která mi způsobila příjemné šimrání v břišní oblasti, takže nemůžu dát nízké hodnocení. Každý soudný člověk by celou akci zastavil už při prvním kolapsu s diktafonem, ale Clauda každý nezdar ještě víc nabudil a divák si tak mohl užít pořádnou prču při řešení dilematu miluj nebo zabij. A ty kultivované umělecké dialogy! "Myslíte toho zkurveného vrzala?" A co teprve aktuální zprávy z rádia:"Německý kancléř Helmut Kohl...."☺ ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dirigent Claude pojal podezření, že si jeho manželka Daniella vyměnila nějaké tělesné tekutiny s prvním houslistou Maxem. Claude je ve své podstatě velký dobrák, který by byl své manželce ochoten nevěru snad i odpustit, ale po konzultacích s opravdovými muži se rozhodne, že smrt manželky bude lepším řešením pro zachování jeho důstojné mužnosti. Vymyslí proto geniální plán, ve kterém spáchá vraždu v převleku za veselé prasátko a zaslouženě potrestán bude chlípník Max. Jenže plán je natolik složitý, že notorický popleta Claude při zmateném pokusu o jeho realizaci může pouze pobavit diváky. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Hravé až lehce rozpustilé, maličko frivolní - a mírně škodolibé ... Poučné pojednání o klikatých a jen obtížně schůdných cestách, na které vás může zavést žárlivost. Pokud se po nich vydáte, mějte na paměti, že mohou končit nad propastí. Odstrašujícím příkladem vám budiž uznávaný dirigent Claude Eastman, jehož chování začne postupně vykazovat drobné, leč nepřehlédnutelné znaky pomatenosti. Dokonale se zaplete do sítí, které byly díky jednomu malému nedorozumění nastražené na jeho okouzlující ženu Daniellu - a vypadá to, že se z nich hned tak nevymotá ... 4,5* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama