Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Daisy Town

  • Česko Lucky Luke v Sedmikráskově (více)

Když členové karavany průkopníků najdou uprostřed pouště rostoucí kopretinu, rozhodnou se zastavit a postavit na tomto místě své město. Brzy vyrostou domy jako houby po dešti a hned za nimi banka, saloon, vězení atd. Kopretinové město je na světě. Bohužel ani město se neobejde bez padouchů a toto poklidné místo se brzy změní v místo bez zákona. K obnovení pořádku je zapotřebí strážce zákona. Tímto mužem bude Lucky Luke, kovboj, který střílí rychleji než jeho stín: všichni darebáci by si měli dávat pozor! (TV Minimax)

(více)

Recenze (59)

Lima 

všechny recenze uživatele

Před lety tuto animovanou taškařici dávali na velikonoční svátky a pamatuji si, že šlo o zábavnou podívanou, která papírové předloze ostudu nedělala. Od tvůrce Asterixe René Goscinnyho nemůžeme přeci čekat žádný šunt. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Skvělá klasika, která není u nás moc známá (narozdíl od taky dobrého Asterixe stejného autora předlohy), což je ale podle mě škoda, protože příběhy 4 bráchů zlodějů, u kterých se projevuje nepřímá úměra mezi výškou a inteligencí a cool cowboye Luka opravdu stojí za shlédnutí. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Animovaná klasika, která se vskutku může rovnat Asterixovi. Čím to asi bude?:) Ale chce to vidět víckrát, protože některých vychytávek si napoprvé nevšimnete... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Paradni animovana komedie. Spis jen takovej sled scenek s Lukem v hlavni roli, kterej neustale huli cigaro, vetsinou rika jen "Jo" a strili na vsechny strany, takze se stihne zalozit mesto, poresit lupici, narezat Daltonum a zabranit valce s indianama. Je to perfektne vtipny, nektery forky a hlasky fakt brutalni, navic skvele svizny a s paradni hudbou a i kdyz dnes uz super zastarala animace, porad ma svy kouzlo. Jasnejch 5*. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený animák se Šťastným Lukem, se spoustou vtípků, ale s ničím, co by mne dostalo někam výše než na úroveň lidové westernové taškařice. Mít tak osm let, bavím se královsky, ale dnes už mi zde silnější než prvoplánový příběh poněkud chyběl. Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=ke6JNVK3AWQ ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Film, který uvede děti do stavu nadšení a dospělého příjemně naladí. Výborná animovaná klasika jako parodie na Divoký západ. Tak, jako má hraný film svého Limonádového Joea, má kreslený film svého Lucky Lukea. Spousta fórků, stylizovaných postaviček, které známé z hraných westernů, parodovaných klišé i odkazů na americkou popkulturu. Už jen za halucinogenní scénu plnou muzikálových čísel musím dát plný počet hvězdiček. Celkový dojem: 95 %. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Proč melete pusou, když se hraje tanec smrti? To jste zajatci?" Parádní sranda srovnatelná s Asterixovými dobrodružstvími. Snad v každé scéně je nějaký nápad, nějaký fór, nejraději jsem ale vždycky měl a stále mám indiány malující se válečnými barvami a přípravy na souboj čtyř proti jednomu, které parodovaly Sergia Leoneho už v době, kdy to ve westernových parodiích zdaleka nebylo nutností. A film navíc má výborný původní československý dabing (František Němec v roli Šťastného Luka, vypravěč Vladimír Brabec a Jaroslav Moučka jako nejhloupější Dalton)! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Krásně nakreslený a skvěle animovaný film zvládnutý na svou dobu s nejvyšší možnou profesionalitou. Každá scéna je propracovaná a téměř v každé minutě se najde nějaký dobrý vtip nebo nápad. Svět Daisy Town odráží a paroduje romatniku filmů s Vinettouem. Podle mého názoru je tento film lepší, než kterýkoliv Asterix. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Na Baladu to sice nemá ani náhodou a animace není nejdokonalejší, ale přesto se jedná o zábavnou podívanou s povedenou čtveřicí hlavních padouchů. Třeba scéna, kdy se čeká na střelecký souboj, je bezchybná a nemusel by se za ní stydět ani nějaký hraný western... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

První polovina je ohromně vtipná, druhá zase srší mimořádně zdařilými nápady. Rozhodně za několik podívání stojí Indiáni na válečné stezce. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímek do příjezdu Daltonů prakticky nesledovatelný. Ovšem po jejich příjezdu začala pořádná legrace. Ať už jste malý, velký, inteligentní nebo retardovaný, svým humorem si snímek získá všechny. Vzduchem více než kulky sviští parádní hlášky. Kromě hlášek se na pozadí odehrává vcelku nápaditý děj plný zajímavých nápadů. Příjemná zábava s několika vynikajícími momenty.. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Skvěle vystižená westernová atmosféra snad se všemi klasicikými prvky (městečko, darebáci, hrdina, indiáni, skalnatá poušť atd.). Umělecká kvalita obrazová a i hudební je nesporná. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Goscinnyho Asterixem slabší, ale jinak velmi kvalitní starý animák, z něhož je pěkně cítit autorům anarchistický smysl pro humor. O děj tu ani tak moc nejde, ten je jen záminkou pro různé scénky, některé fórky jsou sice už slabší, ale celkově skvělé. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Výborná animovaná komedie s geniálními fóry (nezapomenutelná příprava indiánů na bitvu a spousty dalších), které pobaví děti i dospělé. Někteří tvůrci novodobých počítačových animáku by se od tohoto filmu měli hodně co učit. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Báječná klasika o neohrozenom kovbojovi a zlých bratoch Daltonovcoch. Čo scéna, to gag. Parádna zábava, keď som mal desať a videl som to prvýkrát a aj teraz, keď mám cez štyridsať... ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Ohromná kaskáda nápadů a gagů, které se může rovnat jen Asterix (mezi animáky) a Limonádový Joe (mezi westerny). ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Všechna klasická westernová klišé vyhnaná do extrémů a přetavená do dokonalého animáku. To množství hlášek, co za film padlo se snad ani nedá spočítat. Jenom trochu škoda brzdících tanečních zábav. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní porce nápadů, vtípků a gagů v příjemné animaci. Ná mě je ale tahle legrace v tomhle formátu až příliš dlouhá(jako seriál by to byla parádní odpočinkovka) a to nemluvím o tom, že tyhle komiksy nejsou úplně můj šálek čaje a že mě ta konečná dohoda s indiánama ideologicky pobouřila :D (njn jsem mentál). Úplně odvařený z toho nejsem, ale furt je to lepší než Disney. ()

Reklama

Reklama