Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Daisy Town

  • Česko Lucky Luke v Sedmikráskově (více)

Když členové karavany průkopníků najdou uprostřed pouště rostoucí kopretinu, rozhodnou se zastavit a postavit na tomto místě své město. Brzy vyrostou domy jako houby po dešti a hned za nimi banka, saloon, vězení atd. Kopretinové město je na světě. Bohužel ani město se neobejde bez padouchů a toto poklidné místo se brzy změní v místo bez zákona. K obnovení pořádku je zapotřebí strážce zákona. Tímto mužem bude Lucky Luke, kovboj, který střílí rychleji než jeho stín: všichni darebáci by si měli dávat pozor! (TV Minimax)

(více)

Recenze (59)

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Skvělý animák ze 70. let od tvůrců Asterixe, tentokrát však z Divokého západu. Lucky Luke je nejlepší střelec na západě, a tak ho v Sedmikráskově (Daisy Town) zvolí šerifem. Vše jde jako po másle, dokud se neobjeví zlotřilí bratři Daltonové, jejichž inteligence roste s jejich klesající výškou a Lucky Luke bude muset projevit nejen svou mušku, ale i důvtip, aby je nakonec vyvedl natřené dehtem a obalené v peří. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Lucky Lukovi jsem nikdy na chuť moc nepřišel. Má to krásnou kreslenou animaci, která byla o tolik hezčí než dnešní počítačová, ale na Asterixe se to ani v nejmenším nechytá. Ono celkově to je jen změť různých skečů, což se ani do kresleného filmu nehodí – seriálová produkce by to ocenila více. Jinak ale mám rád Lukovy klasické repliky „Jo“, a i když nejsem na starém Divokém západě, tak ani já nikdy nepromarním příležitost sezvat dohromady přátele k velikému čtverylkovému tanci. A nesmíme zapomenout na výborné bratry Daltonovy, kteří byli opravdu vtipní se svým logicky definovatelným vztahem mezi výškou a inteligencí. Leč bohužel ani tyhle aspekty mi nedovolí dát více než tři hvězdy. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem jako dítě milovala. Kde ty loňské sněhy jsou ... Dnes už to nějak není ono - a mnohem bližší je mi hraná verze z roku 1991 s Terence Hillem v hlavní roli. Nicméně bez ohledu na moje pocity subtilně vyhlížejícího černovlasého frajera nelze jen tak odepsat - navzdory jeho nezdravé zálibě v ručně balených cigaretách. Nejspíš proto, že v každé situaci zůstává silně nad věcí a střílí rychleji než jeho vlastní stín. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímek do příjezdu Daltonů prakticky nesledovatelný. Ovšem po jejich příjezdu začala pořádná legrace. Ať už jste malý, velký, inteligentní nebo retardovaný, svým humorem si snímek získá všechny. Vzduchem více než kulky sviští parádní hlášky. Kromě hlášek se na pozadí odehrává vcelku nápaditý děj plný zajímavých nápadů. Příjemná zábava s několika vynikajícími momenty.. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený animák se Šťastným Lukem, se spoustou vtípků, ale s ničím, co by mne dostalo někam výše než na úroveň lidové westernové taškařice. Mít tak osm let, bavím se královsky, ale dnes už mi zde silnější než prvoplánový příběh poněkud chyběl. Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=ke6JNVK3AWQ ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama