Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná estráda z prostředí vesnické hospody se stala základem hudební komedie z pera autorů oblíbených Chalupářů F. Vlčka a V. P. Borovičky. Známý herec (M. Kopecký) je indisponován, nemůže mluvit. Přisedne si ke stolu štamgastů (L. Mrkvička, Z. Řehoř a J. Moučka) a zapojuje se do proudu zábavných, byť zcela vymyšlených historek, zatímco dva ze štamgastů se nechají přemluvit a zaskočí za něj na pódiu v přestávce vystoupení dechové kapely. Jejich úspěch ho inspiruje k založení Festivalu lhářů. To vše za doprovodu dechové hudby a populárních písniček... Druhý díl komedie, jejímž základem se stala estráda z prostředí vesnické hospůdky. Tentokrát tu probíhá ples požárníků. V pořadu se střídají zábavné historky, které si navzájem vypráví herci (J. Bek a M. Kopecký), a písničky v podání dechové kapely a jejích interpretů. Nechybí ani vypravěčské umění místního pábitele Podlešáka (Z. Řehoř). Na závěr hostinský (J. Hlinomaz) poskytuje výklad svého vlastního obrazu o tom, jak vzniklo kyselé zelí… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

curil 

všechny recenze uživatele

Humor na průměrné úrovni, takové vyprávění dědků v hospodě, kteří si vymýšlejí nebo opakují jen to, co už slyšeli od svých otců. Herecké obsazení dobré, dechovka a písničky už slabší. Vše osvěží výklad Josefa Hlinomaze o jeho obrazu "Oslava vynálezu kyselého zelí". ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jdete na zabavu s dechovkou, prijede umelec z Prahy a vypravi vtipy. To je tenhle porad/tv film. Zabava s dechovkou a Pepou Bekem, Mouckou, Rehorem a Kopeckym. Ja se nesmal. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama