Reklama

Reklama

Ernest proti obrovi

  • USA Ernest Scared Stupid (více)

Obsahy(1)

Svet by bol taký nádherný, lenže to by sa Ernest nesmel nikdy narodiť. Tento chodiaci výrobca problémov tentokrát pomôže vstať z hrobu nebezpečnému trolovi, čo môže mať fatálne následky pre celý svet. Stelesnené zlo nepozná žiadne zľutovanie a ani žiadnych priateľov. A tak Ernest v hrôze z toho, čo napáchal, sa pokúsi o záchranu ľudstva. Lenže Ernest je babrák na pohľadanie a tak nakoniec jeho záchrana môže situáciu ešte viac zhoršiť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné masky (bodaj by nie, ich duchovnými autormi sú trikoví bratia Chiodovci, Charles, Stephen a Edward – KRITERI), to je bohužiaľ asi tak všetko. Schválne afektované herecké výkony a nevhodne hysterické tempo rozprávania si vyberajú krutú daň. Plus neobyčajne plytký scenár. Bájne monštrá si zasluhujú trošku serióznejší prístup... už ten, ktorí predviedli autori rodinnej komédie HARRY A HENDERSONOVCI, bol stokrát... úctivejší. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Kretén Ernest proti 1,7m vysokému obrovi... Opravdu paráda... Afektovaný, zoufale nevtipný Ernest se za pomocí kupy fracků snaží zachránit lidstvo před zlým trolem, kterého sám vyvolal z věčného spánku... Pohádka pro děti, kde jediné pozitivum jsou dobré masky a za ty taky jeden bod dám, jinak je tenhle kus odpad jako vyšitý... Ernestovi se budu snažit nadále vyhýbat... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jako dětský film je to skvělý počin, i když ve filmech s Ernestem nelze hledat moc logiky. Praštěného Ernesta jsem měl jako dítě rád a masky trolů jsou prostě perfektní. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Další ze série filmů o Ernestu P. Worrellovi s výborným komikem Jimem Varneyem. V dětství jsem ho viděl nesčetněkrát, i když není tak dobrý jako Ernest ve vězení. Oproti němu je tu méně humoru, ale za to víc napětí a tajemna. Je to spíš taková pohádka pro děti a řeknu vám, že jsem se kdysi docla bál: zlý Troll a jeho démoni, strašidelný strom a figurky unesených dětí nebyly pro mě tenkrát žádná sranda! Každopádně pořádná nostalgie a podle mě vůbec ne tak špatný film, jak by se zdálo ze zdejšího hodnocení. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jednou krásně zavzpomínal! Nač? - Obr? On tu byl. Tady seděl, tam jak sedíš ty, ty, ty a ty. Tady všude seděl. - Zní to povědomě? Už víte? Ano, pravdu máte ti, kdo jste za touto hláškou zaslechli hlas Járy (da) Cimrmana. Proč to zmiňuji právě teď? Jednoduše proto, že je vskutku idiotské označovat za obra někoho, kdo může sedět maximálně tam, kde sedíš ty! Ale čemu se divím a nač si vlastně stěžují. Ve světe, kde na zlo - koho by to napadlo - platí jen a pouze práškovací leta... ehm, promiňte: ta síla zvyku... tedy ještě jednou: ve světě, kde na zlo - koho by to napadlo - platí jen a pouze pinta mléka, a v světě, kde nejživěji působí soudě dle prologu minimálně dvěstapadesátiletá stařena, se nemůžu nějak ohromně divit tomu, že obři dorůstají nejvýš do metru šedesát. ___ Kéž by i mně, obecnímu šašku, osud předurčil probudit monstrum, čistě proto abych si po slavném vítězství vydobyl u spoluobčanů aspoň trochu toho respektu (čsfd vesnice). 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jim Varney se očividně vyžívá v převlecích, které v tomhle díle už skutečně zabírají docela dost prostoru, ať už se jedná skutečně o převleky v rámci děje, anebo o různé členy Ernestovy rodiny. Jimovi se musí nechat to, že dokáže pracovat s dětmi a pro ně natáčí. Tohle má ale navíc i trochu hororový nádech a skvělé masky. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů s postavou Ernesta P. Worella. V městečku se ztrácejí děti. Vinno je legendární monstrum a jediný Ernest je schopen se mu postavit. Mimochodem v bedně to v devadesátkách běželo pod názvem Za všechno může Ernest. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl na Primě v té době se mě to líbilo a docela jsem se toho i bál bohužel , když se na to člověk podívá po x letech tak už to ztrácí své kouzlo. Navíc ten malý kluk Kenny je sympatický asi jak pijavice a těžce přehrává. 40 procent z nostalgie. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ernesto znova utoci a opat je to ovplyvnene pre detskeho divaka, ale tentoraz je to napachnute hororovym feelingom na detsky sposob. Co sa tyka toho monstra / trola, nevyzeral zrovna najhorsie a bol docela k svetu. Prirovnal by som ho ku filmu Troll, alebo ku Critters. Nevyzeralo to vobec komicky, aj ked to bolo skor urcene pre detskeho divaka. Mna film docela celkom bavil a nelutujem cas obetovany pre tento film. ()

Aklain 

všechny recenze uživatele

Kdyby se alespon trochu snazili o vtip, mohlo by to dopadnout lip.. ne, oni musi vsude cpat trapny detsky humor, ktery snad ani ty decka nebavi.. ()

Reklama

Reklama