Reklama

Reklama

Hyperioni

  • USA The Hyperions
Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 1960 vynalezl profesor Ruckus Mandulbaum (Cary Elwes) přístroj, který lidem umožňuje získat zvláštní superschopnosti. Vzal si pod svá křídla tři mladé nešťastníky a vytvořil tak neobvyklou rodinu superhrdinů, kteří rychle získali nezměrnou slávu a prestiž. Tato komerční rodina se však časem rozpadla a profesor nahradil její členy novými dospívajícími superhrdiny. V roce 1979 jsou dva z původních hrdinů již dospělí a chtějí získat svůj kouzelný přístroj zpět, i kdyby to znamenalo vyloupit profesorovo muzeum a zajmout přitom nechtěně pár rukojmích. (Cinemax)

(více)

Recenze (10)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tady je zase kritiků a znalců filmu. Myslím, že je to úplně v pohodě koukatelný film. Už jen kvůli výkonu Caryho Elwese v roli profesora Ruckuse Mandulbauma je to dobrý vidět. Další šílená postava je kapitán Woodcock. Nápad je to vůbec zajímavý a dostat se do ruky takového Gunna, to by byla patrně jízda. Úplně mě dostala scéna s profesorem řídícím auto. Zkrátka není to žádné veledílo, ale 28 % je zkrátka k smíchu. Takže ne tři, ale čtyři hvězdy ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Super hrdinovia z výpredaja a ich veliteľ vyzerá ako starý pedofil. Aspoň tie holky celkom ušli a tie Aziatky nechápem ako to robia, že vyzerajú tak mlado. Elaine Tan má 42 a vyzerá na 30. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Komentare se tu ruzni. Od nejhorsiho superhrdinskeho filmu po prekvapivou divatelnost. Ma to retroestetiku s nizkym rozpoctem a bizarni kouzlo. Dalo by se rici, ze je to zaroven primocare charakterove drama, nezne zkoumani rodiny. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Béčkový přídávek do vyčerpaného superhrdinského žánru, který nic nového nepřidává a má jakžtakž napsané postavy, které však diváka nechávají dost chladným. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chabý strašne chabý pokus o invenciu v komixovom žánri bez budgetu odsúdený na totálny neúspech. Kde sa tu zobral Cary Elwes, je mi záhadou. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Superhero-based dráma, založený na pokazenom vzťahu medzi „otcom“ a „dcérou“. Koncepcia a „feeling“ 60/70-tych rokoch nie je k zahodeniu, ale vedenie príbehu, vývoj charakteru postáv a samotný filmový výsledok necháva za sebou niekoľko pripomienok a otázok. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Chicharron odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o jakési retro scifi přes oranžový filtr - asi celý štáb konzumoval nějaký odvar z muchomůrek. Tohle se nemůže líbit ani dětem...naprostá ztráta času... ()

snop 

všechny recenze uživatele

Na to, že to evidentně mělo nulový rozpočet, se podařilo dosáhnout velmi koukatelného výsledku. Hodně tomu pomohl Cary Elwes, který se zjevně celou dobu velmi baví a vystřihnul svého sociopatického filantropa s takovým gustem, že se to účinně přenáší i na diváka; naštěstí skoro nesleze z plátna. A samozřejmě celému dojmu pomáhá to, že se film při vědomí svých omezení nebere vůbec vážně a balancuje na hraně parodie. 70 %. ()

lukas.frydry odpad!

všechny recenze uživatele

sračkovější verze Umbrella Academy, kde ale taťka není divnej introvert, ale mega divnej extrovert .. postrádá to jakoukoli zábavu, smysl, nebo i akci... Jediná pozitivní věc na filmu je pohled na Penelope Mitchell, která tu je asi tak jediný, co člověka na filmu zaujme, protože je to fakt brutální kost, na druhou stranu neumí hrát, stejně jako zbytek osazenstva filmu ... ten kdo ve studiu tenhle film protlačil, tak stopro dostal padáka ()

Reklama

Reklama