Reklama

Reklama

Jak jsem poznala tvého otce

(seriál)
  • USA How I Met Your Father (více)
Trailer
USA, (2022–2023), 11 h 18 min (Minutáž: 22–25 min)

Kamera:

Gary Baum

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma, Kim Cattrall, Josh Peck, Dakota Gorman, Daniel Augustin, Leighton Meester (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti vypráví Sophie svému synovi příběh o tom, jak se seznámila s jeho otcem. Tento příběh nás katapultuje zpět do současnosti, kde Sophie a její úzká skupina přátel právě řeší, kým jsou, co chtějí od života a jak se zamilovat v době seznamovacích aplikací a neomezených možností. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

Jen ze zvědavosti. Pět minut. Ne, na tohle je můj čas příliš vzácný a Pat a Mat, Chip a Dale nebo Byli jednou dva písaři mají v sobě řádově o tuny více kvalit, než nepovedených prvních několik minut destilace úspěšné značky. Užijte si to po svém všichni samozřejmě. Jdu o dům dál, škrábání omítky bude větší zábava. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně je to tak hrozný, aby to mělo míň jak 50%? Nemyslím si. Je pravda, že tam jsou věci, který mi nesedí, ale celkově mám za to, že je to pohodová podívaná, která neurazí. Nejsem skalní fanoušek HIMYM, i když jsem to viděla (díky neustálému televiznímu opakování) mockrát a když to na začátku postupně vycházelo, těšila jsem se na každý díl. Tohle mě rozhodně nechává více chladnou, ale líbí se mi to. 3,5* ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

How I Met Your Mother mám nakoukáno, takže bych měl být cílovka. Nebo možná ne. Oproti HIMYM v HIMYF převažuje vztahové drama nad vtipy (původní HIMYM tento poměr umělo držet lépe vyváženě). Jinak je to téměř to samé, ne lepší, ne horší, to samé. Téměř, protože oproti HIMYM máme v hlavní roli... vlastně tu samou postavu, pouze prohodili pohlaví a zesvětlili barvu vlasů. Což nemusí být nutně na škodu, ale trocha invence by taky neuškodila, ať už co do vizuální podoby nebo charakteru (zde jsem si vzpomněl na Leslie Knope z Parks and Recreation, která původně byla kopií Michaela Scotta z The Office. Podobně Michale Schur měl i hlavní hrdiny v dalších pořadech Brooklyn Nine-Nine a The Good Place. Z nedávné doby bych také mohl uvést porovnání pořadů Justina Spitzera Superstore a American Auto) Vedlejší postavy byly super (zejména mě bavily příběhy Tien Tran jakožto Ellen), je vidět poučení ze seriálů jako právě HIMYM nebo Seinfeld nebo Přátelé nebo Girls, a to že New York je plný lidí různých ras, sexualit, atd. a že některé scény z pořadů minulých let už mohou být (a v některých případech jsou) vyčpělé nebo překonané. ()

krisikowa 

všechny recenze uživatele

Teda, já myslela, že přeháníte, ale jakože vůbec. Samotnej nápad navázat mi špatná nepřipadala. Kim Cattral je super, ale nezachránila to. Koukám asi na  čtvrtý díl a nepochopila jsem, o čem to je. Magično a butterfly effect z Jak jsem poznal vaši matku (seriál) (2005) chybí a ani nebyly nahrazeny ničím plnohodnotným. Vztah s postavama jsem si vůbec nevytvořila, není tam nikdo výstřední, sympatický a ani zajímavý. Nefunguje to, Barney, odjeď do Jemenu a už se nevracej. BTW, není to náhodou Central Perk? ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem na to koukat, ale Disney plus mi to tak vehementně podsouval, že jsem tomu dal šanci. První řada docela překvapila a rozhodně to není úplně zlý, průstřely s HIMYM jsou taky takový zpestření. Hvězdu dolu sundavám za ty “omalovánky”, hlavní hrdinové jsou fakt snad úplně ze všech barev a etnik, už je ta korektnost neskutečně bijící do očí, to už se na mě nezlobte….uvidíme, kam se to ubere druhou řadou. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (19)

  • Seriál na motivy původního Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005) okomentovali původní autoři Carter Bays a Craig Thomas pro Deadline následující parafrází: „Děti, řeknu vám neuvěřitelný příběh: Je to příběh o tom, jak dva spisovatelé měli to štěstí, že mohli dělat svůj vysněný televizní pořad devět sezón a nyní předat pochodeň inspirovanému novému tvůrčímu týmu s vlastním neuvěřitelným příběhem vyprávět příběh o tom, jak jsem poznala tvého otce.“ (riza-do)
  • V tomto díle se objevilo první cameo z hlavního ansámblu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). Kromě již dřívějších hostů se tu objeví barman Carl (Joe Nieves) a především Robin (Cobie Smulders). Oba dva se objeví v první ukázce z baru MacLaren's, kde se odehrávala velká část původního seriálu. (tom.nosek)
  • Na konci epizody hraje píseň „Virginia (The Wind In The Night)“ od The Head and The Heart. V původním seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005) hraje také píseň od této kapely, a to „Rivers and Roads“ na konci epizody Ochlastovlak (2012). (Keks)

Související novinky

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

07.11.2021

Seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se pomalu ale jistě blíží, desetidílný sitcom mimo jiné taky od tvůrců původního HIMYM Cartera Bayse a Craiga Thomase dorazí už příští rok,… (více)

Reklama

Reklama