Reklama

Reklama

Jak jsem poznala tvého otce - Série 1

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám za sebou úvodní sérii a raději napíšu komentář už teď, protože není úplně jasné, že v mém případě přibydou i nějaké další. Jako krok číslo jedna se musím úplně oprostit od, jak někdo nazývá, Přátel 21tého století (kdo nepochopil, mluvím o seriálu Jak jsem poznal vaši matku), protože kromě zjevného parazitování jsme úplně někde jinde. Tak teď, když jsme si ujasnili, že ač by sebevíc chtěl, „otec“ není, nebyl a nikdy nebude následovníkem HIMYM, může se s čistým štítem začít bavit o něm. Hyperkorektní sit-com genderově vyváženého jednadvacátého století aka takhle se to prostě teď dělá aka asijské lesbičky nejen do pornofilmů aka Barney Stinson by neprošel. Tuctový seriál…..kdybych chtěl přirovnat k nějakému, které běželi na i na našich televizích, plácnu například Neranditelní. Zápletky točící se neustále dokola kolem vztahů. Humor, že si nejste jistí, jestli měli scénáristé raději Sex ve městě nebo Hannah Montanu. Herci líbiví na pohled, ale afektovaní až za roh. Dá se u toho vypnout, občas se zasmějete, ale tvář současných situačních komedií je mi prostě vzdálená. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peníze celého světa tomu, kdo mi vysvětlí, co jsem to právě teď viděla! A vlastně to mohlo být docela dobré. Hillary Duff je ok, byť jsem si nikdy nebyla jistá, jestli zvládne utáhnout seriál jako hlavní postava. Ta na začátku pozná někoho, ale nevyjde to. Tak automaticky čekám, že to na konci nějak vytáhnou. (Zbytek jménem neznám.) Potom je tady Logan z Wishe, který je zakoukaný do mladší verze babky ze Sexu ve městě, která zrovna chodí s chlápkem z práce Logana z Wishe, kterého jsem podle mě viděla už v nějakém jiném sitcomu, který se zná s Indem, který má bar a má vztah na dálku se svojí holkou. Jo, a Logan z Wishe má Asiatku lesbo-ségru. A potom je tady latina (je to korektní takhle napsat?), která randí s Britem, který za ní odjel za oceán a ona je na něj za odměnu, že se vzdal všech svých peněz, pořádně hnusná a zlá. Nemám problém s výběrem kosmopolitního obsazení seriálu. Ani to, že je to spin-off jednoho z nejlepších seriálů. Ani vložený smích, který mi v současné době přijde zbytečný. Protože kromě úvodu z budoucnosti a znělky by to mohl být úplně jiný seriál, na který bych se možná koukala trochu jinak. Jak jsem poznala tvého otce totiž nefunguje na té základní lince: humor. Většina děje by totiž vystavila do lehce vážného seriálu a až v druhé polovině jsem se trochu zasmála. Proto byl ten vložený smích zvláštní, kdy se rozebírá téma, které není vtipné, ale vážné, ale oni si myslí, že by to mělo být vtipné. Protože jinak by to byl skvělý seriál k žehlení a uklízení, to zase jo. Ke konci se samozřejmě všechno znění, než jak bylo nastaceno na začátku. Ale bohužel tady nefunguje budování charakterů ani děje. Prostě se to děje nahodile a postavy mluví a konají podle klišé vzorců, ne podle věcí, které jsou následky jejich předchozích činů. Tohle není velký špatný. Tohle je velký špatný nevyužitý. ()

Reklama

carodejb 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, ale ani dobré. Má to srdce, tvorcovia sa snažia, dali do toho emócie, len zároveň tomu chýba šťava, akýsi drive, čo mal originál. Postavy sú zaujímavo vykonštruované, každá má hromadu vlastností, ale zároveň sú akosi nevýrazné. Humor teda nemá kde vznikať, lebo tu nie sú žiadne "hrany", ktoré by narážali do seba. Nie je v tom žiadna divoká karta, ala Barney. Zároveň jednotlivé dielčie zápletky nemajú dosť priestoru dýchať. V HIMYM sa niektoré veci riešili viac dielov, tuto je to často skrátené v rámci jednej epizódy. Rozhodne by sa dalo rozobrať tento seriál viac, zistiť prečo (ne)funguje. Nemôžem však povedať, že je všetko zle. Romantika je milá, postavy majú príjemné ľudské momenty a pod. Pristihol som sa, že sa pri sledovaní prihlúplo usmievam, nie na vtipoch, ale celkom tak nad atmosférou seriálu. Avšak viac ako HIMYM mi to pripomína Priateľov, čo je súce malý rozdiel, ale pre mňa vkusovo dosť podstatný. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jako většina lidi co si pustila tenhle seriál, tak i já jsem obrovský fanoušek HIMYM. V mých začínající náct to pro mě byl více než jen seriál. Nové verzi (pokračování) jsem se nějakou dobu vyhýbal, ale teď jsem tomu přece jen dal šanci. Pilotní díl pro mě byl dost nepříjemný šok a narážky na HIMYM tomu nijak nepomohli. Řekl jsem si však, že nemohu soudit hned na základě první epizody. Držel jsem se a prvních 5 dílů stále nic. Zlom, ale přišel u šesté epizody (ne kvůli tomu, že by byla nějak výjimečná), tam jsem totiž konečně dokázal navázat s postavy aspoň určitý vztah. Postupně jsem začal mít z atmosféry čím dál lepší pocit, ale stále to není úplně ono. Není to tolik vtipné, ale největším problémem jsou asi stále samotné postavy. Nepřijde mi, že by si byli tak blízké jako původní pětice. S většinou jsem se, však dokázal už trochu vžít, hlavně v momentech kdy nastali nějaké emoční problémy, ale na Tien Tran si stále nedokážu tak úplně zvyknout. SPOILER. Potěšila mě aspoň závěrečná epizoda, kde se objevila Robin a hlavně známý bar. Přišel jsem si aspoň na chvílí, že sleduji HIMYM. KONEC SPOILERU. Taky mi hodně chybí flashbacky, které mi na původním seriálu přišli výborné a hlavně zábavné. Nevím no, není to ono, ale chci tomu dát ještě šanci v další sérii, protože mi nějaký dobrý nový sitcom na způsob Přátel nebo HIMYM, fakt chybí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně je to tak hrozný, aby to mělo míň jak 50%? Nemyslím si. Je pravda, že tam jsou věci, který mi nesedí, ale celkově mám za to, že je to pohodová podívaná, která neurazí. Nejsem skalní fanoušek HIMYM, i když jsem to viděla (díky neustálému televiznímu opakování) mockrát a když to na začátku postupně vycházelo, těšila jsem se na každý díl. Tohle mě rozhodně nechává více chladnou, ale líbí se mi to. 3,5* ()

Galerie (112)

Zajímavosti (9)

  • V tomto díle se objevilo první cameo z hlavního ansámblu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). Kromě již dřívějších hostů se tu objeví barman Carl (Joe Nieves) a především Robin (Cobie Smulders). Oba dva se objeví v první ukázce z baru MacLaren's, kde se odehrávala velká část původního seriálu. (tom.nosek)

Reklama

Reklama