Reklama

Reklama

Kriminálka Vegas

(seriál)
  • USA CSI: Vegas
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 36 h 30 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jason Tracey

Hudba:

John M. Keane

Hrají:

William Petersen, Jorja Fox, Wallace Langham, Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez, Mandeep Dhillon, Charles Baker, Paul Guilfoyle, Jamie McShane (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Nová generace vyšetřovatelů z Las Vegas bojuje se zločinci stejně úspěšně jako jejich předchůdci... (TV Nova)

Recenze (3)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Původní partičku nahradila barevně hyperkorektní skupinka jakýchsi nonamů, jen tu a tam nějaký zoufalec zůstal, aby si přilepšil k důchodu. Původní seriál jsem měl docela rád, ale tohle fakt ne, děkuji. Nezvládl jsem ani 1. díl. (5%) ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nostalgie je potvora, a tak mě s nadějí i příslibem návratu starých známých tváří i démonicky mysteriózní atmosféry přilákala k tomuhle 10-dílnémů sequelu legendární CSI. Na seriálu bylo úctyhodné kdysi to, že si divák mohl být jist neustálým udržováním napětí, ať už v příběhové lince nebo díky nezvyklé, ne-li originální výstavbě epizody. Moralizování stranou, šlo se težce na dřeň jasných důsledků mnohdy morbidního jednání obyvatel i návštěvníků města hříchu a proti tomu stál fundamentální a objektivní přístup názory nevnucujících vědců-vyšetřovatelů. Ruku na srdce, nejlepší epizody ony dávné legendy stály na budování napětí ruku v ruce s inteligencí vyšetřovatelů, kteří do vyšetřování vnášeli světlo nejen s baterkou v temných zaprášených místnostech, ale také s vyspělou technologií a logikou, čemuž k dokonalosti přispívala rovněž mnohdy temná či přijejmenším těžce dramatická hudba. A tohle všechno se v této sérii objevilo asi tak často jako Jim Brass na samotném začátku. Mrzelo mě především šablonovité nastavení epizod, které vesměs nejsou špatně napsané, ale zbytečně natahují hlavní linku, pro níž se divák měl ke sledování CSI vrátit. A tak kromě první (díky nostalgii) a poslední (díky plnohodnotnému tempu) epozody vlastně není moc o co stát. Je smutné, že teprve až samotný závěr série zvedá divákovu pozornost naplno a dýchá na něj tak, jako kdysi, když ještě Grissom neměl fousy a jeho kancelář zdobila nádobka s naloženým embryem prasete. ()

Galerie (260)

Reklama

Reklama