Reklama

Reklama

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Nejprve chci říci, že původní černobílý seriál považuji za jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl, mohu se na něj dívat pořád dokola a přesto mě nikdy neomrzí... Proto jsem k filmovému a hlavně barevnému zpracování přistupoval poněkud s obavami... A oprávněně... Udělat z klasického sitcomu celovečerní film, i když nemáte nápady a ještě barevný, se ukázalo jako obrovská chyba... Zatímco původní série byla vtipná, někdy lehce ironická a celkově neskutečně roztomilá, tento film je jen nudný, trapný, prakticky zavrženíhodný... Jeden bod dávám za Gomeze, lehce postarší, ale pořád sympatickou Morticiu, strýčka Festra a Lurche... Jdu si pustit původní sitcom a budu přitom doufat, že na tuto zrůdnost co nejdříve zapomenu... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Bolo milé a zaujímavé opäť vidieť tieto úžasné postavičky z môjho obľúbeného prvotného seriálu v špeciálnom halloweenskom príbehu. Síce dejovo bol podľa mňa otrasný a koncepčne nefunkčný, ale za to potešilo "prestarnutou" plejádou obľúbených hercov z rovnomenného seriálu. Tvorcovia z toho mohli trošku viac vyžmýkať, ale ako nostalgia to funguje perfektne. 60 % ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tedy zatraceně podivné. John Astin a Carolyn Jones byli tradičně perfektní a neodolatelní, vlastně stejně jako Lurch a Jackie Coogan. Po herecké stránce je tedy všechno naprosto v pořádku, ale to ostatní už tak dobré není. Vlastně to není dobré skoro vůbec. Jsou tam nějaké záměny osob, celkově je to poměrně nevtipné a Gomez a Morticia mají další dvě děti, které se jmenují Wednesday junior a Pugsley junior. A pak se na chvíli objeví i ti starší...Díval jsem se na to čistě jen proto, že mně to zajímalo, původní seriál je špičkový, ale tohle se bohužel nepovedlo. Ještě štěstí, že je to jen jeden film. 50%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama