Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Luke s Emmou musí spojit, aby dostali Bora, ukazuje se, že jejich momentálně napjatý vztah je ten nejmenší problém. (Netflix)

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpáteřní Netflix to dál zoufale zkouší. A tentokrát do toho namočil samotného Arnolda Schwarzeneggera, který určitě nenaváže na úspěch Slyovi Tulsy King. Netflix má navíc tu drzost, že v roce 2023 přináší absolutně průměrnou akci s mizernými efekty a ač Arnie pořádně docela slušně cedí hlášky, scénář je hodně obyčejný. Táta s dcerou. Oba v utajení u CIA a teď si nějak nemůžou odpustit, že si vzájemně léta lhali. Navíc se pravdu dozvěděl i překupník z minula, jehož pomstu má představovat právě Lukeova Emma. No, a právě tihle dva se musejí naučit vzájemnému respektu… jenže zatím to dělají absolutně nevzrušivě. Všude omílané Pravdivé lži jsou samozřejmě úplně jiná liga. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arnie se snaží i ve dvojce, ale starýho psa novejm hereckejm kouskům nenaučíš, takže sám to prostě neutáhne. Naštěstí je tu spousta vedlejších divno postav a vtipně poskládané dialogy! Pokračováni v zajímavém tempu ()

Reklama

Sweety_Leon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční film bych tomu říkal na začátku kde se aspoň něco děje. Dvacet minut blbých vtipů a kecání až pak se dostanete na tu úplně nejlepší akci na konci která měla v tom díle nějakou šťávu a trochu ten film oživila. Herci nejsou na tom taky zrovna nejlíp, Schwarzenegger vypadá jako nějakej úchylnej Brumbál. Myslím že už je na tyhle kraviny moc starej. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný propadák. Arnold věkem ztratil i tu špetku hereckého umu, absolutně nechápu, že před natáčením neposiloval a vypadá jako vetchý stařík. Nemá v sobě už vůbec jiskru. Stallone se v pokročilém věku prokazuje nejen neskutečným zápalem pro gym, aby pořád vypadal jako dobytek a divák tak mohl věřit, že i v tomhle věku může být akčním hrdinou, ale svým herectvím ukazuje Arnoldovi záda o parník. Neumím si představit, že by vznikl nový Conan. To chtělo deset let zpátky. K seriálu jako takovému hrůza a děs. Scénář používá laciné vulgarismy a pubertální humor, efekty jsou příšerné a herecké výkony na hraně sledovatelnosti. Na 3* člověk zůstane jen díky nějakému tomu vzájemnému vztahu Otec/dcera agenti a že sem tam vidíte ten potenciál, ale ten je zadupaný do země neumětelstvím tvůrců, odflaknutým přístupem od scénáře až po Arnoldovu formu a nepochopitelně nízkým rozpočtem. Připomíná mi to Posledního žoldáka s Van Dammem, tam Netflix taky neskutečným způsobem selhal. Zlatý Jean Claude Van Johnson. Arnolde, bez už na odpočinek. Další díly asi nezvládnu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama