Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Táta Emmu povzbudí a ona se vrací domů, kde ji zaskočí jedno překvapení. Tým se pouští v Řecku do riskantní mise s cílem osvobodit důležitého spojence. (Netflix)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arnie začíná oceňovat práci seriálové dcery Emmy a slíbí jí, že svou ochranitelskou úlohu trochu zmírní. Pak to ale celé zhatí žádost o ruku... Akce tentokrát skoro úplně chybí, znovu je to o nekonečném blábolení a sledování linií postav ze CIA týmu, kdy je jedno, zda černoch Barry balí Tinu nebo třeba Arnieho. Už je prakticky jasné, že ani akční legenda nedokáže zachránit tenhle utahaný brak, u kterého možná námět vypadal fajn, ale tým Netflixu se do toho obul s tím, že si zoufale myslel, že banální žánrové konflikty, zbytečné vedlejší postavy a hodně průměrná akce někoho uspokojí. ()

oldy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se hlavně řeší problemy mezi otcem(Schwarzenegger) a dcerou (Barbaro). A mezitim se seznamime s Velkým Dánem. Překupníkem,co sežene pry všechno. Skoro žadna akce střída občasný humor. Dobrý průměr. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál přestávám regulérně dávat. Nejenže počet vyloženě debilních scén za epizodu vzrostl (zaměstnání Tally, krádež reaktoru, útěk Dána, komplet vše z vězení), ale ropucha mi hýbe žluči svou nechutností čím dál víc. Jako bonus se stává zvykem utnout epizodu v nějaké super FUBAR situaci, která se lousknutím prstu na začátku té další vyřeší (jako by nic). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama