Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aby se dostali blíž k Borovi, proniknou Barry a Tina na přísně soukromý karetní turnaj. Tým uvízne ve starém bunkru a emoce překypí. (Netflix)

Recenze (6)

Sweety_Leon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si myslet, že už je zbytečný tenhle seriál hodnotit. Je to z jednýho prostýho důvodu. Každý díl je velice průměrný, plus vás ničím nepřekvapí, akce skoro žádná, zasmál jsem se jedině v čtvrtém díle, a celých tři čtvrtě hodiny, se koukáte jak tam kecají, buď o svých v uvozovkách akcí, Černýnegger tam baví sračky o CIA, a jeho dcera, tam kecá o vztahu s tím Carterem nebo jak se jmenuje. A když dojde na tu akci, tak i v tý akci tam melou, takže si to nemůžete ani pořádně užít. Ty dvě hvězdy dávám, protože jako Netflixový akčňák, se to jakž takž dá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě víc nuda než minule. Je paradox, že když se jen žvaní, scénář neseká žádné boty. Má dokonce prostor i na zábavné odkazy na jiné Arnoldovi filmy (za to je hvězdička). Jakmile ale dojde na akci, je to jako průjem debilit a hovadin. A kořenit to dohadováním postav (v čele s ropuchou) není dobrá strategie. Druhou hvězdičku za to, že epizoda neskončila vyumělkovaným průserem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním problémem série rozdělené do osmi epizod je ten, že kdyby v ní neúčinkoval Schwarzenegger, sáhnul by po ní málokdo. Srší z něj energie a před kamerou je jednoduše středem pozornosti. Zbytek je docela průšvih. Hromada klišé, hodně utahaných scén, banální žánrové konflikty, zbytečné vedlejší postavy a dost průměrná akce. Přitom tvůrce Nick Santora je podepsaný třeba pod nedávným řízným Reacherem. Některými omílané Pravdivé lži jsou samozřejmě úplně jiná liga. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama