Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Diskuze

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

Jako velkej fanda Arnolda nemůžu potvrdit, že je Tulsa lepší než Fubar!

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Tulsa je vyborna, ale proc to srovnavate vseci s touhle komedii? Dyt je to prece uplne o necem jinem.

na příspěvěk reagoval Ratchetka

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

FUBAR se zdál být ze začátku docela fajn oddechovkou, která sice kromě Arnolda nic moc nenabízela, ale když člověk vypnul, tak se na to dalo docela v pohodě koukat. Po několika epizodách mě, ale prvotní optimismus přešel. Příběh a postavy nejsou vůbec zajímavé a jsou vlastně jen směsicí všemožných žánrových klišé. Jinak řečeno přesně víte co se tam bude dít, protože jste všechno viděli už jinde, a s největší pravděpodobností i mnohem lépe zpracované. Humoru je málo a není vůbec vtipný. Akce je taky zoufale málo a je natočená neuvěřitelně amatérsky. O nějakém napětí či zvratu nemůže být vůbec řeč. 
To vše v kombinaci s téměř hodinovou stopáží jednotlivých epizod z tohoto seriálu dělá ohromnou ztrátu času. 
Co na tom, že poslední díl nebyl úplně nejhorší a námět na další sérii se mi celkem líbil, když se nejspíš všechno vyřeší hrozně rychle a nezajímavě, stejně jako všechny cliffhangery, které nám podstrkovali v průběhu série. 
Za mě tedy FUBAR nedoporučuju ani jako clonu k domácím pracem. Ten seriál zkrátka nemá divákovi co nabídnout. Slabé 2* 30%

PS: Pokud byste o seriálu přecijen uvažovali tak volte originální znění. Dabing má totiž absolutně příšerný překlad, který zabije většinu vtipů. Spoustu dialogů v něm na sebe ani nenavazuje nebo nedává smysl. Dabéři jsou sice vybraní dobře, ale takhle špatně udělaný překlad jsem už dlouho neslyšel. Titulky jsou přeloženy v pohodě.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ramislav

No já po 5 epizodách začínám pochybovat o jakýchkoliv kvalitách. To co se zdálo po prvních dílech jako fajn oddechovka, se proměnilo v absolutně nezajímavou věc, která nemá krom Arnoldova ksichtu co nabídnout. Postavy jsou hrozné karikatury, dějově se tam neděje absolutně nic zajímavého. Vztah Arnolda a dcery je takovej hodně povrchní a dost nedotaženej. Jakákoli akce co se zatím objevila proběhla velice lacině s velice laciným a podivným střihem. Navíc je jí skutečně hodně málo. Co se humorou týče tak prostě není ani trošku vtipnej. O napětí se zde nedá ani trošku hovořit.. Při stopáži skoro hodinu na epizodu mi to teď přijde jako ohromná ztráta času na to jaké minimum ten seriál nabízí. Ty 3 díly už dokoukám, ale vlastně se už ani nedivím, že je to hodnocení pod 60%, protože aktuálně je to za mě tak na 2.. A to možná půjdu ještě níž, pokud se i nadále nebude dít nic co by stálo za ten čas.

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Jo jeste jsem chtel poznamenat, ze ten zaporak Boro byl celkem sympatak a mistama sel z neho strach :D

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Je to totalni kravina, ale v tom nejlepsim slova smyslu. Seros me bavil celkem dost. Jasne, lacine triky, akce atd... to jde videt, ale presto to bavi :) Pro me bylo asi nejhorsi videt Arnyho takto stareho :( Vyrustal jsem na jeho filmech, takze je to pro me tezke ho sledovat jako opravdu stareho dedulu :) Kazdopadne seros byl dobrej, klidne bych dal i dalsi serii, samozrejme kvuli Arnymu :D

na příspěvěk reagoval dragon94, verbal

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Zkoušel jsem dabing, ale má absolutně příšerný překlad. Zabije většinu vtipů a spoustu dialogů na sebe ani nenavazuje nebo nedává smysl. Hlasy jsou ale vybraný docela dobře.. Ale takhle špatně udělaný dialogy jsem už dlouho neslyšel.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Je to blbost, ale baví mě to? Hlavně Arnie s dcerou má dobrou chemii, ta Barbaro je supr. Van Winkle (ftipný jméno) je mi sympatickej. Bábochlapka občas řekne něco vtipnýho. A na tu indickou Tííínu se aspoň hezky kouká, když už nic.

Jako je to místy fakt strašně hloupý, ale věřím že záměrně, takže mi to tolik nevadí. Prostě oddechovka.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

oldy

Po třech epizodách naprosto souhlasím. Je to celkem v pohodě oddechovka. Sice je to po všech stránkách průměr, ale koukat se na to dá a za vyloženě špatný seriál bych to v žádném případě neoznačil. Koukal bych na to, ale kdyby v tom nehrál Arnold? Ne to asi ne..

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Veľká škoda, že nestihol skôr natočiť tie plánované pokračovania svojich úspešných filmov. Bohužiaľ, teraz je už jednoznačne za zenitom. 

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Bohužiaľ, po zhliadnutí Fubara musím povedať, že ma už ani potenciálny nový Conan neláka. Arnold už pôsobí neuveriteľne. Vyzera starší než Sly. 

oldy

oldy (hodnocení, recenze)

Čekal jsem to horší. Ze to bude na úrovni Marvel a DC seriálu podle hodnocení. Asi většina čekala zázraky nebo co. Za mě v klidu akční komedie. Dokonce lepší jak Citadela od Amazonu. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Vybaflo to na mě na Netflixu. Sračkou bych to nenazval, ale koukat se na to nedá. To už by se musel člověk hodně nudit. A to mam Arnolda rád.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Arnold měl vždycky fajn smysl pro humor. Nechal si udělat dítě od Danny DeVita, tak co víc chtít. 

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Za mna (zatial) v pohode. Nevyzera to na nieco z coho by som sa pos... adil na zadok, ale ani to nie je uplna traposina.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

sniper18

" Takáto akcia by pri ňom bola trápna aj, keď mal o desiatky rokov menej a nie to ešte teraz."

Eh, cože? Ano, kdyby měl o desítky let méně, tak by byla trapná. Teď právě trapná není, maximálně humorná :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Bol som zvedavý, čo Arnold predvedie v produkcii Netflixu, ale vyzerá to strašne. Práve Netflix rozhadzuje peniaze aj tam, kde netreba a toto vyzerá ultralacne, ako by to celé natočili v jednom ateliéri, vrátane akčných scén. Efekty sú hrozné a celé je to strašne nedôstojné pre Arnolda. Takáto akcia by pri ňom bola trápna aj, keď mal o desiatky rokov menej a nie to ešte teraz. Jedine tá chémia medzi ním a Barbaro vyzerá celkom fajn, inak absolútne nič. A to som veril, že s Netflixom by to mohla byť dobrá cesta, ako by uzavrel svoju kariéru, ale ani omylom. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, dragon94

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mohlo by to být fajn. Ale asi bych to ignoroval nebýt toho, že je pod tím podepsaný Santora. Neví tady někdo, kdy by mohla přijít druhá sezona Reachera? 

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Súhlasím, vyzerá to dobre. Konečne Arnold v niečom normálnom. Teším sa. 

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama