VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

dragon94

všechny recenze uživatele

FUBAR se zdál být ze začátku docela fajn oddechovkou, která sice kromě Arnolda nic moc nenabízela, ale když člověk vypnul, tak se na to dalo docela v pohodě koukat. Po několika epizodách mě, ale prvotní optimismus přešel. Příběh a postavy nejsou vůbec zajímavé a jsou vlastně jen směsicí všemožných žánrových klišé. Jinak řečeno přesně víte co se tam bude dít, protože jste všechno viděli už jinde, a s největší pravděpodobností i mnohem lépe zpracované. Humoru je málo a není vůbec vtipný. Akce je taky zoufale málo a je natočená neuvěřitelně amatérsky. O nějakém napětí či zvratu nemůže být vůbec řeč. To vše v kombinaci s téměř hodinovou stopáží jednotlivých epizod z tohoto seriálu dělá ohromnou ztrátu času. Co na tom, že poslední díl nebyl úplně nejhorší a námět na další sérii se mi celkem líbil, když se nejspíš všechno vyřeší hrozně rychle a nezajímavě, stejně jako všechny cliffhangery, které nám podstrkovali v průběhu série. Za mě tedy FUBAR nedoporučuju ani jako clonu k domácím pracem. Ten seriál zkrátka nemá divákovi co nabídnout. Slabé 2* 30% PS: Pokud byste o seriálu přecijen uvažovali tak volte originální znění. Dabing má totiž absolutně příšerný překlad, který zabije většinu vtipů. Spoustu dialogů v něm na sebe ani nenavazuje nebo nedává smysl. Dabéři jsou sice vybraní dobře, ale takhle špatně udělaný překlad jsem už dlouho neslyšel. Titulky jsou přeloženy v pohodě. ()

melloun

všechny recenze uživatele

Být Arnold ve své nejlepší formě bylo by to na jasných pět hvězd. Škoda že se velké akční hvězdy hollywoodu pouští do seriálové tvorby až v důchodovém věku, přijít tohle aspoň o 10 let dříve... Střih a chytře postavená kamera dokáží zamaskovat hodně, ale akční pasáže už přebírají jiní. Hlavní zbraní, kterou seriál disponuje, je nezaměnitelný Arnoldův přízvuk a jeho trefné hlášky. Vtipné scény a situační gagy tomu dost pomáhají. Je vidět, že Arnold si stále užívá každou scénu a vteřinu na obrazovce. To je vlastně všechno. Někomu se to zdá být málo, ale mě to bavilo. ()

bearmeedek

všechny recenze uživatele

Při první epizodě jsem byl trochu zmatený, než jsem na konci pochopil, že jde záměrně o humorný film, nadsázku a zábavu. V tomto duchu jsem se pak dál bavil a měl namířeno nejméně na 4*. Jenže. Ti blbci tam museli ještě přimíchat konverzační témata o pravdě a lži v rodině a plácali se v tom průběžně pořád. Tou lží je míněno, že dlouholetý agent CIA nevykládá doma, co je jeho pravá práce. Bez téhle trapné vaty dobrá zábava. ()

Oxyuranus

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla zábavička. Každý díl přinese jednu misi, která je zábavná, vtipná a ulítlá. Vždy se to odehrává ve skvělém prostředí a moc se tu nehraje na logiku. Proč taky. U tohohle se má člověk bavit. Hlavním lákadlem je samozřejmě Arnie, který, ať už chceme nebo ne, je jednoduše legenda a mě baví. Některé odkazy na jeho kulturistickou minulost pobaví, ale je potřeba se v tomto prostředí trochu pohybovat, aby vám došly. Všechny postavy tu jsou sympatické a ani se moc netlačí na pilu v případě lesbické Roo. Jednoduše příjemná oddechovka, která má co nabídnout. ()

ravalah

všechny recenze uživatele

Sračka, který není rovno. Kde jsou ty časy, kdy True Lies bavily svou parádní akcí a ostrovtipem? Tohle je strašný herecky, scénáristicky, režisérsky a choreograficky taky. Dal bych tomu odpad, ale Arnie si to nezaslouží. Trapnost střídá trapnost. Závěr byl fakt vrchol. Zabijáci zapomínají, kde jsou jejich cíle, Arnold tam chodí v ústrety padouchům s pistolí, jakoby byl Terminátor z důchoďáku, a celý ansámbl v autě by zasloužil maximálně odpálit. Jediný, kdo umí trochu hrát, je Arnoldova dcera a její přítelíček. Jinak fakt bída. Nezbývá, než avoidnout případnou druhou sérii. Akorát se divím, že to má přes 50%, to jsou diváci v dnešní době opravdu takoví idioti? ()

• Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)