Reklama

Reklama

Vrahovi v patách

Trailer

Obsahy(1)

Matka se snaží dokázat nevinu své dcery poté, co ji policie obvinila z vraždy její středoškolské běžecké soupeřky... Tři kamarádky – Haley, Abby a Elaina chodí spolu na střední školu a jsou spolu v běžeckém týmu. Zdravě mezi sebou soupeří. Haley je výbušná a musí kontrolovat svůj hněv, což se jí ne vždy daří. To z ní udělá podezřelou z vraždy kamarádky a sportovní rivalky Abby, kterou najde v šatně mrtvou. Všechny stopy ukazují na ni. Haley se najednou ztratí a její máma Michelle musí rychle něco udělat, aby svou dceru našla a objevila pravdu, která se ukrývá za záhadnými úmrtími. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Napětí nula, nuda max. Taková ta detektivka, když máte dlouhý večer, nechcete na nic myslet, nic řešit a je vám v podstatě jedno na co koukáte. Na závěr si jen řeknete jo aha, tak tohle je vrah. No a Haley je celou dobu zralá na pár facek. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príbeh dievčaťa bežkyňe, ktorá najde 1 dňa v šatni svoju mrtvu kamaratku , a nasledne obvinenie z jej vraždy až po samotne vyšetrovanie 2* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama