Reklama

Reklama

Po stopách kapitána Granta

(seriál)
  • Sovětský svaz V poiskach kapitana Granta (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Lord a Lady Glenarvanovci nájdu v oceáne fľašu skrývajúcu neznámy odkaz. Je ním list od kapitána Granta, v ktorom oznamuje, že on a dvaja členovia jeho posádky prežili silnú búrku a stroskotanie na mori a teraz potrebujú pomoc. Bohužiaľ, časť listu bola vo vode poškodená a o mieste, kde sa trojica preživších zdržiava, je známy iba jediný zemepisný údaj: 37 stupňov zemepisnej šírky, bez zemepisnej dĺžky. Manželia Glenarvanovci sa napriek tomu vydajú na cestu a pokúsia sa kapitána Granta nájsť. (Incantator)

(více)

Recenze (7)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Skvělý dobrodružný seriál, který sice značně uhýbá od předlohy a je mnohem akčnější, ale je dobře udělaný, výpravný a napínavý. Škoda, že v televizi ho asi už jen tak neuvidíme. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Seriál, který nesmí chybět v sbírce každého sběratele všeho kolem kapitána Granta. Ale škoda slov, vždyť to každý takový sběratel a uživatel příhod kapitána Granta ví. ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Objektívne skôr tri, ale mám pocit, že konečne nejaká adaptácia aspoň sčasti vystihla Verneovskú atmosféru. Paradoxne ma síce viac bavila sublínia so samotným Verneom, no aj hlavná časť sa po rozpačitých troch epizódach (tretia je obzvlášť zlá, jedna naháňačka zaberá asi polovicu stopáže) vcelku parádne rozbehla. Nakoniec tých 7 hodín ubehlo prekvapivo rýchlo. Na exteriéroch sa síce občas človek pousmeje, ale určite to spĺňa účel a je to podarená adaptácia Detí kapitána Granta. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem hltal romány Julese Verna. V té době vznikly i skvělé seriály jako Dva roky prázdnin nebo Tajuplný ostrov. Tento patří do stejného soudku, jak do kvality, dobrodružství i zábavy. Člověk, který v mládí měl příležitost sledovat Vegu nebo Magion, musí se mnou souhlasit. ()

Reklama

Reklama