Reklama

Reklama

Ztracený symbol

(seriál)
  • USA The Lost Symbol (více)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Robert Langdon, symbolog z Harvardské univerzity, kterého diváci znají z filmu Šifra mistra Leonarda se vrací, aby vyšetřil zmizení svého bývalého mentora. Využívá své schopnosti při luštění záhadných symbolů a kódů a postupně odhaluje mrazivé spiknutí. Diváky vtáhne do historické symboliky, zakódovaných matematických hádanek a nejrůznějších mýtů historie, kde hlavní roli hrají svobodní zednáři! (Televize Seznam)

(více)

Recenze uživatele cerdax2 k tomuto seriálu (11)

Ztracený symbol (2021) 

V necelych osmi hodinach ci deseti dilech budete unaseni dalsim z tajemnych pribehu Dana Browna. Jak moc vam pribeh mladeho Langdona (Ashley Zukerman) a hledani portalu temer-bozkych vedomosti bude pripadat pritazlivy ci, diky scenaristum, na hlavu postaveny je na vas. 65%. ()

Jak nahoře, tak dole (2021) (E01) 

Pekny zacatek s Brownovskymi zahadami, uvidime jak chytre ci hloupe budou dalsi dily. Mlady Langdon je vylakan do muzea, kde najde prvni stripek informaci, ktery by mel vest k nalezeni sveho mentora a pritele. ()

Mezi nebem a peklem (2021) (E02) 

Dil o neco slabsi nez predchozi. Mlady Langdon patra dal po svem mentorovi. Kdyz neco potrebujete z policejniho skladu dukazu, poslete prvniho ex-poldu, ktereho potkate, at Vam to vyzvedne :P. ()

Šumění křídel (2021) (E03) 

Patrani po mentorovi pokracuje, tajemno zustava, hlouposti a nesmyslu ze strany scenaristu pribyva :(, 55% ()

Orientace podle L’Enfant (2021) (E04) 

Vcelku prijemny dil, patrani po mentorovi pokracuje, jen jednou 'byli scenariste' lini a vypomohli si 'nahodou'. ()

Melancholie I (2021) (E05) 

Mentor konecne "nalezen", ale tajemne patrani pokracuje dal. Ziska nebo ztrati Peter sveho mentora navzdy ? Pocet scenaristickych "kiksu" v norme :) ()

Neurčitý pseudonym (2021) (E06) 

Zajimavy dil s peknym zvratem, jen na par mistech se postavy chovaji maximalne iracionalne. Uvidime, co prinese druha pule serie. ()

Evoluce inteligence (2021) (E07) 

Dil, ktery vam doplni prevazne vedomosti o zivote a smrti Zacharyho. ()

Kaskáda (2021) (E08) 

Potka vas dalsi zvrat v deji a taky dil, kde scenariste jeste vic zleniveli (mista jsou vzdalena tak, aby bylo mozne prijet v "nejlepsi" chvili :)) a upadli na hlavu. S technikou spojene sceny vypadaji efektne, ale ani amater ze zakladni skoly by neudelal tolik hrubych chyb, natoz banda profesionalu. ()

Řád 8 (2021) (E09) 

Dil nebyl vubec spatny, jen si zase s nami scenariste hraji na hlupaky - kdyz zatknu nekoho v kapi a jdu po konktretni osobe - tak  alespon jak bych se podival, koho jsem "ulovil" - v pribehu se stane "v podstate" to same, ale s "nepatrnym" pulhodinovym spozdenim :P. ()

Rezonance (2021) (E10) 

A je to skoro za vami, spostu veci se nedozvite, ale naleznete tajemne vedomosti a jako bonus vam otevrou vratka na dalsi serii ;). 45% ()

Reklama

Reklama