Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katherine a Langdon se obávají, že by Katherinina matka mohla být v nebezpečí, a snaží se Isabel přesvědčit, aby se chránila. (Televize Seznam)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Malak uteká žoldákom z Leviatanu a po ceste ešte uškrtí agentku CIA. Robo sa konečne dostane na tretiu métu s Kat. Peter zvolá zhromaždenie slobodných murárov (Slobodomurárov) aby sa rozhodlo, že Malakovi dajú do rúk zbraň obrovskej moci vlastne iba tak za nič.(Teda vlastne za to, že dostanú naspäť heslo do ich internet bankingu) Zachova mama precitne keď sa dozvedá že jej syn je netvor v ľudskej koži. Ale aj napriek tomu sa rozhodne na neho počkať aby sa stalo to čo všetci vieme že sa stane.... Prevedenie: Už ozaj neriešime žiaden tajomstvá templárov ani slobodomurárov ale na pozadí sa nám odohráva nijaká trápna rodinná telenovela. Som už na ôsmej časti tak to dobojujem ale inak je to hnoj. 27% ()

Reklama

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potka vas dalsi zvrat v deji a taky dil, kde scenariste jeste vic zleniveli (mista jsou vzdalena tak, aby bylo mozne prijet v "nejlepsi" chvili :)) a upadli na hlavu. S technikou spojene sceny vypadaji efektne, ale ani amater ze zakladni skoly by neudelal tolik hrubych chyb, natoz banda profesionalu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama