Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nemůže zapomenout na invazi rajčat z nedávné minulosti, která si vyžádala spoustu obětí. Na celém světě platí přísný zákaz pěstování i export rajčat. Stačí jenom vyslovit slovo ´rajčata´ a již se většina lidí zhrozí. Jednoho dne se však profesor Gangreen (John Astin) pustí do zcela nového pokusu. Speciálním chemickým procesem za pomoci hudby mění lidi v rajčata a rajčata v lidi. Jediným potenciálním zachráncem světa před katastrofou se stává jeden roznášeč pizzy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

T2 

všechny recenze uživatele

strašná praštenosť, ktorá chce extrémne zabávať ale v tak suchej réžii až to bolí /20%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o něco lepší než jednička, i když paradoxně rajčat ubylo. Akorát jeden šílený profesor chce pomocí svých rajčatolidí ovládnout svět. Některé vitpy jsou opravdu dobré, ale většinou je to spíš nuda. Jako bonus oproti jedničce je jedna hyperkunda a začínající George Clooney s černejma (!!!!!!!!) vlasama. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Příště až budu chtít vidět vražedná rajčata, tak se kouknu do ledničky na ty rajčata, které jsem kupovala před půl rokem.. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Meta-parodický sequel k parodii katastrofických filmů, který vedle své přemrštěné absurdity zaujme hlavně jako doklad ohromného charismatu a hereckého talentu George Clooneyho, jež nedokáže zastínit nejen jalový scénář, ale ani jeho mohutný mullet. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Druhý díl z celkem čtyřdílné tomatologie. Tady se někdo snažil konkurovat tromáckým pičovinám. A celkem úspěšně, alespoň co do infantility, trapnosti a nudy, kdy je za humor považováno přehrávání a neustálé narážky nato, že je to film ("BYLA UŽ V TOMHLE FILMU NĚJAKÁ HONIČKA?", přerušení natáčení kvůli nedostatku financí a následný product placement). Nejhorší ovšem je, že o rajčatech se tu jen donekonečna kecá, ale veškerá akce s nimi spočívá ve flashbacích do předchozího dílu. Ale ten nápad je skvělý, párkrát jsem se pousmál a vidět mladého George Clooneyho je k nezaplacení. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto ultra-mega-super béčko tromfne každú inú vypatlaninu, na nič sa nehrá a robí si prdel a paroduje sám seba (reklamné spoty, rozpočet)! Treba však povedať, že ho nemôžte brať vážne. V prevej polke som nevedel, o čo tvorcom ide, no keď som pristúpil na ich hru a pochopil som ich formu humoru, dokonale som sa bavil. A Clooney ako vychrdlý brčkáč bol teda úsmevný. 70%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako podotklo mnoho ďalších komentujúcich, tento film slušne paroduje sám seba i rovnaké žánrové hlúposti, takže rozhodovanie medzi nízkym a vysokým hodnotením asi záleží na momentálnej nálade a tolerancii. Pretože až na tých pár výborných momentov je to naozaj väčšinou nuda a občas som mala dokonca pocit, že počujem svoje IQ padať do kanála. Navyše som sa pri extrémne debilnom správaní niektorých postáv (Chad), nedokázala preniesť cez tú očividnú paródiu a mala som chuť zbiť ich do modra. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Já měl za to, že se tenhle biják pohybuje někde na hranici modré a šedé barvy! A on je to nářez i podle dalších uživatelů! Návrat vraždících rajčat by v klidu mohl aspirovat na titul "největší béčko všech dob". Některé scény, obzvláště ty, které ve filmu nemají co dělat, jsou neuvěřitelná prdel. Až už bylo někdy pomalu únavné se neustále smát. Pravda ale je, že velká část materiálu byla trapná a někdy i trochu nudná, ale divák pomalu pak už neví, co je parodie, co je sebeparodie, co je sebereflexe a co už jenom neumětelství tvůrců. Každopádně, na tenhle "filmový" zážitek nikdy nezapomenu. ""Zvířecí "horory"" forever!" ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale sebeuvědomělost mě u filmu málokdy takhle bavila. Clooney byl navíc sympaťák už v mládí a Karen Mistal trefila nejdokonalejší ženu ve vesmíru velmi přirozeně (ona to neměla se svou vizáží zase tak těžké). Jasná půlnoční klasika. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Situácie ako napríklad – balíme to a ideme domov, došli peniaze na film a následný geniálny nápad Georga Cloonyho, ktorý to celé zachránil alebo pizza s džemom (paradajky boli už vtedy out), stoja za to. John De Bello a jeho druhá hodená paradajka do tváre divákov! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

až se mě za měsíc zeptáte, o čem to bylo, vzpomenu si akorát na retro look george clooneyho, parodii na product placement, 637 sexuálních poloh, z nichž jsem ani jednu neviděl, a ŽÁDNÁ VRAŽDÍCÍ RAJČATA! 20%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Určitě zábavnější než "Attack of the Killer Tomatoes!"(první díl) ale né tak vtipný jako "Killer Tomatoes Strike Back!"(třetí díl). Slabší 3 hvězdy. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

George Clooney! se ze záhadného důvodu objeví v pokračování zbytečného filmu o zabijáckých rajčatech, v němž je od první vteřiny jasné, že půjde pouze o komedii. Film se opět snaží parodovat všechno, na co pomyslíte, nakonec sama sebe a dovrší to monologem s divákem. Na to se snaží nabalit příběh profesora, který z neznámého důvodu prahne po oživení zabijáckých rajčat. Ono na tom ani nezáleží, režisér si opět potřeboval natočit film, kde by uplatnil své nápady. Škoda, že na komedii to není vtipné. Oproti prvnímu dílu to alespoň dává smysl. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle je guilty-pleasure, narozdíl od dílu prvního. O vraždících rajčatech to sice není vůbec, vlastně se ve filmu žádné nevyskytne, jen se o něm mluví, něco jako Voldemort v prvních dílech HP. Film chce být děsně meta a bez jakékoli logiky vrství roviny, poukazuje na štáb a product placement. Ale je to vlastně srandovní lovestory s roztomilým chlupatým rajčátkem a mladičkým Georgem Clooneyem s osmdesátkovým hárem. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad! jelikož chováni a logika některých osob byla hrozná a to jsem jsi říkal že prostě pokračováni jsi dám a co jak to dopadlo ale musím uznat že Poster dělají užasně. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce určitě lepší podívaná a příklad toho, že i naprosto pitomý a ujetý téma se dá relativně dobře a zábavně zpracovat :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film sa môže javiť, ako niečo nesledovateľné. Ale pozor, to ste tým pádom odchovanci TV trápností a ich reklamných prestávok. Na toto potrebujete mať zdravý úsudok, byť fanúšikom kinematografie a mať cit pre projekty, ktoré si zo seba robia prču už počas natáčania ( ako je to počas filmu neraz viditeľné ). Strelenejšie ako jednička, ale samozrejme že nie lepšie. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Keď sa na scéne objavila chlpatá rajčina so zelenými nožičkami, ktorá vydávala divné detské pazvuky, tak som si povedal, že nič nie je také zlé, aby to nemohlo byť ešte horšie. A naozaj aj bolo. Trápnosti a hlúposti je v tomto filme na rozdávanie. Návrat vražedných rajčiat je gýčová zlátanina, vytvorená na základoch otrasného scenára, na ktorú sa však nemožno hnevať, pretože je schopná sebakritiky. V podstate ide o milo zbabraný film, pri sledovaní ktorého netreba príliš zapájať mozog. Tvorcovia však poznajú isté hranice, vďaka čomu tento film nespadol do žumpy kinematografie. Dokázali sa napríklad vyhnúť prílišnému zobrazovaniu nahoty a explicitného násilia, ako to býva zvykom pri podobných filmoch z dielne Tromy. Nebolo totiž potrebné takto zakrývať hereckú neschopnosť - v tomto filme sú najmä mladí herci (Clooney, Starke a Mistal) naozaj sympatickí a vo svojich rolách aj presvedčiví. Navyše sa tomuto filmu podarilo vyčariť atmosféru 80. rokov. ()

Reklama

Reklama