Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Až díky jednomu internetovému komentáři jsem zjistil, že název dává smysl. Stačí se podívat na názvy dvou nejvíce zmiňovaných filmů - LOVE actually / die HARD. Pro našince by to byla nejspíš Nebeská past. Šla by asi i Láska smrtonosná, ale to by se spíš dalo aplikovat na tu scénu s domovem důchodců (ta mi jinak evokovala jistou jinou scénu ze sitcomu Parks and Recreation). Ale zpět k LH. Je to romcom se slušnou osobností, kde pokud si člověk odmyslí minimální charakterizaci hlavní hrdinky a několik málo děr v příběhu co se týče úvodní zápletky (které by se daly odmávnout hloupostí postav), je na co se dívat celou dobu. Josh a jeho rodina nejsou oběťmi různých karikatur (a je zároveň i dobře, že máme i trochu větší variaci co se týče love interests), předělávka písně Baby, it's cold outside do modernější podoby je poslouchatelná možná i víc než originál, široko daleko žádný velký záporák a žádná velká nedorozumění. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Milostná past je těžce předvídatelná vánoční romanťárna se sympatickým hereckým obsazením a pěkným, byť okatě podaným posláním o tom, že lež má krátké nohy a že upřímnost a důvěra nejsou jenom prázdná slova. Některé postavy měly trochu hůř uchopený vývoj (Natalie a Owen), což ale v rámci žánru vlastně není nic překvapivého. Během sledování jsem si nejednou vzpomněl na Jak ztratit kluka v deseti dnech. V neposlední řadě oceňuji zajímavý marketingový nápad se svíčkami. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další z těch klasických amerických romantických vánočních komedií, která se liší snad jen v obsazení a v několika málo detailech, celkově vzato se však jedná o stále stejné několikrát omílané klišé. Příběh tedy nenabízí nic extra zajímavého, největšími tahouny jsou v první řadě herci. Nina Dobrev je fajn, Jimmy O. Yang taktéž, i když jako milostná dvojice působí dost divně. Humor ujde, atmosféra se také povedla, tempo ujde, nešlo si však nevšimnout, že v mnoha ohledech je snímek strašně obyčejný, zkrátka tuctová vánoční slaďárna. 5/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Úroveň romantickejch filmečků šla dost dolů, a tohle je zářnej případ. Pamatujete si slavný rom-komedie a jejich protagonisty. Bylo jich hodně, a všechny ty dvojice měli jadno společný. Jiskřilo to mezi nima. Hlavní potřeba každýho podobnýho filmu. Milostná past ovšem tohle nemá. Ty dva se k sobě maj asi jako kočka se psem. Navíc je to prkenný, nevtipný, až blbý. Kdo vybral tohodle šikmoočka s výrazem žáka z šestý třídy základky do role třicátníka. Celý spatný. 30%. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama