Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Recenze (130)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Mladé děvče si dá dlouhou cestu a velkou práci, aby v Los Angeles potkalo nesprávného muže. Pak potká správného muže, který s ní být ale nemůže. Takže trojúhelník a Milostná past, Love Hard. Nesprávný muž se ustrne a se správným mužem jí pomůže. Což mu jde tak dobře, že pootočí orlojem v jejím srdci a získá city zprvu určené správnému muži. Možná tak publiku, ale nikomu z těch tří to v zásadě nevadí. To ty Vánoce a jejich scénář, Daniel Mackey a Rebecca Ewing. P.S. Tolik o příběhu, ne o rozsvíceném filmu z něj. MacGuffin ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento film je přesně ten důvod, proč je dobré neodsoudit všechny rodinné popřípadě romantické filmy z Netflixu na první dobrou. Občas se totiž stane, že Vás něco moc mile překvapí. Třeba jako zrovna tahle romanťárna, která má duši, hezkou vánoční atmosféru, klasicky povedený nápad a různé filmové odkazy, třeba na Lásku nebeskou. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie o atraktivní slečně, které se moc na seznamce nedaří a když to vypadá, že konečně našla toho pravého a rozhodne se jej překvapit na vánoce, tak je s šokem překvapena, že vidí někoho jiného ( malého číňana :D). Shodou okolností chlap, za kterého se vydával je jeho bratranec a tak pomůže slečně vysněnou lásku dobýt, ovšem jak to nakonec dopadne se dozvíte až ve filmu. Je to sympatické, s fajn postavami, občas slušným humorem a hezky film ubíhá. Takový ten Netflix chill, který neurazí, ale pozvedne náladu. 6/10. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné romantické komedie z USA to tady schytávají už léta (a stejně se na ně rozdavači odpadů, toužící po rozšíření své sbírky, dál dívají), takže mě nízké hodnocení nepřekvapuje. Tím spíš, když film kopíruje a prakticky těží z kdejakého (nejen) vánočního filmu a kromě požadavků, které s sebou nese doba, téměř nepřichází s ničím novým. Mně to, vnímám-li Love Hard jako jednorázové zpestření předvánočního období, nevadí. Kdyby ale mezi hlavní dvojicí byla špetka chemie, vůbec bych se nezlobila. Takhle je to prostě jen docela hezký film. Vánoční atmosféra ale naladěna, takže proč ne. 3,5* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když se do vánočního snímku zatoulá aplikace na sex, tak se jistě mnohým tradicionalistům začnou protáčet panenky. Obavy však nejsou na místě. Jde pouze o zpestření, které rychle odstartuje další bláznivou jízdu americkými svátky. Pro skalní fanoušky Dobrev povinnost, a abych se zapojil do zásadní debaty, tak Die Hard samozřejmě není vánoční film. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tieto vianočné komédie netflixu celkom idú. Síce to nie je až také dobré ako Let It Snow, ide o solídnu spotrebnú zábavu pre sviatočný čas. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

U vánočních filmů nelze mít přehnaná očekávání. Trocha komiky, trocha romantiky, vánoční atmosféra a Nina Dobrev navrch (přiznám se, že na film jsem se koukala především kvůli ní). Má to i pár svých předností - zápletka je docela originální a vtipná, plus mě pobavila předělávka písně Baby It's Cold Outside. Bohužel ale z mého pohledu chybí filmu něco zásadního - chemie mezi hlavními protagonisty. Děj je sice postavený tak, že jakmile Natalie pozná Joshe osobně, tak je to rozhodně netáhne k sobě, ale postupem času by tam ta milostná náklonnost měla začít prozařovat. Jenže Nina Dobrev a Jimmy O. Yang celou dobu působí spíše jako sestra s bráchou nebo dobří kámoši. Když proto přijde ten happy end, který všichni od začátku čekají, a ti dva se přece jenom dají dohromady, tak jim to prostě nevěřím. Kamarádství ano, milostný vztah ne... Na romantický film to zkrátka nemá tu správnou romantickou "energii", což je velká škoda. Nebýt tohoto, mohl to být o třídu lepší film. Stále je to příjemná a zábavná podívaná, kterou si možná ještě někdy zopakuju, ale je mnoho lepších vánočních filmů (takovému Love Actually, na které se zde odkazuje, třeba nesahá ani po paty). ~(3,3)~ ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejsem cílovka. Jo, tak to asi bude. Nejsem romantická duše, jsem spíš pragmaticky založená, nemám ráda pindání o citech, to ať si každý vyřeší v hlavě, sám a potichu, a poté poreferuje o výsledku. Kdysi dávno se mě jeden můj přítel snažil překvapit a naladit romantickou klasikou - poházel okvětní plátky růží po posteli (fakt nekecám, růží, žádné potpourri) a zapálil svíčky. Když jsem to viděla, začala jsem přemýšlet nad požárem, to kdybychom svíčku omylem shodili, a jestli je nějaký babkovský fígl, jak dostat rozmáznuté a rozmašírované kusy květin z povlečení. No a tím bych mohla komentář vlastně ukončit, protože je jasné, že komedie/romantický/USA není pro mě (navzdory tomu, co tvrdí ten pitomý sloupeček vpravo na mém profilu). Pro milovníky sladkého perfektní. Pro ty, co milují takové ty roztomilé, trapné scénky, velké proslovy o uvědomění si čehokoliv, pro ty, kteří nehledají nic nového a nechtějí být překvapeni absolutně ničím, co se ve filmu odehraje, a co baští spokojené americké rodinky, je to ideální film. Dvakrát jsem se zasmála, Josh byl sympatický, na rozdíl od Natalie teda (buď byla Nina Dobrev ňák unavená, nebo kecá a 32 jí není), předvídatelnost mi nevadila, ale ten nepravděpodobný vztah obou postav už ano. Filmů o looserovi, který ke štěstí a šťabajzně přijde je dost, tenhle jako kdyby vznikl nejdřív z poselství "nedělejme se lepšími, mějme se rádi takový, jací jsme, blábloš blábloš" a zbytek se pak podivně napasoval do nějakého jakž takž příběhu. Vánoce jsou o odpuštění nebo tak nějak, ne? Tak tady máte jednu hvězdičku a odpouštím Vám. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna, která se odehrává kdy jindy, než o Vánocích. Zapojení Tinderu samozřejmě v dnešní době nesmí chybět. Nicméně je to moc příjemná, oddychová záležitost. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Love Hard" otvára Netflix Vianoce. A musím povedať, že konečne priniesli príjemnú a dobre napísanú vianočnú komédiu, ktorá ma dostala. Mimochodom aj s celkom kreatívnym a chytrým názvom. Je najlepším vianočným filmom "Love Actuallyalebo "Die Hard"? Neviete. Tak si to dajte dokopy a dostaneme "Love Hard". Musím uznať, že Nina Dobrev je veľmi sympatická a celkom som jej fandil v tomto filme. Napriek tomu, že je to predvídateľné, tak to ale podľa mňa funguje. Lebo postavy sú šarmantné, nepotrebujeme do toho napchať úplne všetky klišé, nie všetky konflikty sa vyriešia a hlavne to odkazuje veľmi dobré myšlienky ohľadom úprimnosti, a myšlienky, že sa všetci vlastne snažíme spraviť zo seba nejakú lepšiu  verziu, ktorú máme pre ostatných. No potom vždy zabudneme na to, kto v skutočnosti sme. A je dôležité mať svoju vlastnú tvár. Plus ak dokáže film na konci vynikajúco parafrázovať spomínané "Love Actually", hneď si u mňa získa nejaké extra body. S výsledkom som spokojný a ak milujete vianočné filmy, toto si čeknite. Nie je to originálne, ale je to dostatočne príjemné na to, aby vás to dostalo do skutočne úprimnej vianočnej nálady. Hodnotenie: B+ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

První film, u kterého mi hodnocení bylo jasné ještě předtím, než skončil. Vánoční filmy jsou asi mě vůbec největší guilty pleasure, ale takovýhle mix romantiky, bolestivé pravdy a humoru je prostě výborný. Skvělý vánoční relax. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Také prázdne oči ako má Nina Dobrev museli fakt hľadať až v Sofii. Herečka bez žiary, bez sexappealu. A tento film je aj vďaka nej bez chémie. Ale aj kvôli tomu, že vedľa nej dali miniatúrneho Číňana s čelom vysokým ako runway na letisku JFK. Pri záverečnej scéne odkopírovanej z Lásky nebeskej a silne neromantickému multikulturálnemu bozku som mal chuť do očí si vložiť kilo čínskej masti, nech to už nevidím. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Americke romcom komedie se stali zombie zanrem z bezmozkovym obsahem. Protiklady se pritahuji. Vzdy a navzdy.Film nema nic mene a nic vice, nez co subzanr vyzaduje. Hvezdu navic davam za humor a hlasky jako Dej si trochu koksu,pak stihnes vsechno,Kdyz nejsem na cestach , najdes mi doma, jak planuji dalsi cesty, Je cestovatel, ale vynechava proflakly mista ,Nikdy never nikomu s fotkou, kde nema v ruce dnesni noviny, Proc jsi ho nechtela? Nedalo se poznat, ze neni opravdu stastny,apod. Nemohl jsem uverit,ze by byla nejaka holka schopna si vzit Cinana,ale Vladimir Komarek na jedne vynikajici prednasce pro verejnost rikal,ze v Cine brzo vznikne vrstva miliardaru a budeme svedky,jak se za nej provda ceska holka. Take rikal, ze USA se vyznacuji neuveritelnou misivosti. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velmi milé Netflixácké překvapení, které určitě potěší mladší i starší ročníky. Prostě taková good feeling movie, která velmi hezky plyne a až na pár zbytečných scén si drží slušnou úroveň. Rozhodně vyšší, než ukazuje zdejší rating. Za mě 70% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Milostná past je těžce předvídatelná vánoční romanťárna se sympatickým hereckým obsazením a pěkným, byť okatě podaným posláním o tom, že lež má krátké nohy a že upřímnost a důvěra nejsou jenom prázdná slova. Některé postavy měly trochu hůř uchopený vývoj (Natalie a Owen), což ale v rámci žánru vlastně není nic překvapivého. Během sledování jsem si nejednou vzpomněl na Jak ztratit kluka v deseti dnech. V neposlední řadě oceňuji zajímavý marketingový nápad se svíčkami. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodový vánoční romantický filmek. Trochu mi vadilo, že tvůrci až moc zapojili online seznamku, ale tak dalo se to. Nina Dobrev byla fajn a táhla celý film. Za mě 3,5*. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprodejoví herci hrají v přiboudlém výprodejovém filmu, který asi muselo nějaké studio natočit povinně k Vánocům. Oba hlavní hrdinové jsou strašně nesympatičtí – ona rozmazlená vtěrka, on ulhaný trapák. Takže k sobě pasují, jak sob k ožralému dědu Mrázovi. Nečekejte vůbec nic, ale k pečení cukroví by se to snad snést dalo. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl velmi zdrženlivý, o to více jsem byl příjemně překvapený. Mám rád, když se na poli romantických komedií (jednom z nejtěžších žánrů) objeví nějaká invence a inovace. Základní schéma je pořád to samé, známe i z jiných komedií, ale zápletka je opravdu vtipná a nenudí. Předzvěst Vánoc v této pošmourné listopadové době rovněž potěší. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Reklama

Reklama