Reklama

Reklama

Nicméně

(seriál)
  • Jižní Korea Algoissjiman (více)
Trailer
Jižní Korea, 2021, 11 h 39 min (Minutáž: 63–76 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Studentka umělecké školy sice na lásku moc nevěří, ale stejně neodolá okouzlujícímu spolužákovi, co si rád zaflirtuje. A vyklube se z toho kamarádství s výhodami. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Seriál se proslavil hlavně tím, že je na korejské poměry odvážnější a nebojí se postelových scén. Co mě ale nejvíc zaujalo byla především atmosféra, kdy je každá epizoda jako propadnutí se do snu. Nádherná estetika, práce s kamerou s kostýmy, postavy jsou umělci, vypadá to prostě vizuálně moc hezky a ještě je to doplněno výborným Ost. Energie, chemie a emoce  jsou jednak mezi hlavními postavami, ale i u vedlejších romantických linek. Snaží se to trochu vymezovat proti běžným romantickým kdrama a je to zajímavý seriál, který bych doporučila právě i nefanouškům asijských seriálů. ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Dost silné 3 hvězdy.  Bavilo mě,  že první polovina nebyla vůbec korejský styl a bylo několik odvážných scen ale chvilkama to bylo jejich klasické klišé které mě čím dál tím víc štve.  Hodne jsem četla,  že hlavní hrdina bude mít jednu grimasu takže jsem na to byla připravena a moc neočekávala,  to se ale nestalo a nakonec měl několik výrazů,  to se ale nedá říct o hlavní hrdince,  která byla klasicky nemastná neslaná,  zamilovali se do ní 4 kluci (což nechápu protože nebyla zrovna dvakrát dobře napsaná) z kluka co byl "bad boy",  který toužil pouze po jednom,  se stal svatoušek až po uši zamilovaný... bavil mě ale vztah té s dvoubarevnými vlasy a tím jejím, bavil mě i vztah těch holek i těch "poradců " co spolu nakonec bydleli. Příběh byl o to zajímavější a akčnější takze se nemuselo 11hodin koukat na "má mě rád,  nemá mě rád " takže to je velké plus. Ale jak jsem již psala, hodně se to začalo podobat typickému klišé, zacalo se to natahovat a vznikaly zbytečné spory jaké se daly vyřešit jedním popovidanim.  Nejsem zklamaná protože jsem moc neočekávala,  nejsem naštvaná protože to mělo "pouze" 11 a půl hodin, nenašla jsem si ale žádného herce kterého bych chtěla začít stalkovat ( :D ), nikoho jsem si neoblíbila, pouze jsem si uvědomila,  že hraní So-hee Han se mi prostě nelíbí at uz hraje v krimi nebo v romanťárně,  prostě na mě působí jakoby se neuměla přizpůsobit a hraje s jedním neutrálním výrazem. Jsem ale docela překvapená z Song Kanga kterého jsem viděla v předpovědi lásky a počasí a ve Sweet home ve kterých na mě působil dost podobně jako slečna-herec který je považován za hezkého takže může mít průměrný až podprůměrný vykon- protože tu chvilkama ukazoval i nějaký charisma a nechoval se jak robot. Ve finále asi doporucuju,  jedno z lepších dramat, kde kupodivu funguje dobře chemie i když jsou oba herci docela podprůměrný. Dobré songy,  dobré zpracování, vedlejší příběhy které jsou zajímavé,  asi fajn. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Kdybych byla opilá, mohla bych se na to vymluvit." Velmi bych chtěl dát maximální počet, protože chemie mezi hlavní dvojicí vypadala super (a jejich naaranžování v posteli také), ale nemohu. Vadilo mi určité natahování ke konci, kdy ON (SPOILER) ví, že JÍ jeho kamarádka lhala o jejich vztahu, ale nic neřekne, aby JÍ to vysvětlil (konec SPOILERU). Škoda, protože jinak tuto romanci dvou lidí, ze kterých minimálně jeden nevěří, že se jedná o lásku a minimálně oba mají problém s demonstrací svých citů, hodnotím velmi vysoko. ■ P.S. Zjišťuji, že jsem viděl aktuálně všechny tři poslední seriály s Han So-hee. Musím uznat, že je dost kočka. Kamera ji miluje. ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že tohle byl hodně západní styl, ale přišlo mi, že jen v první třetině a také tématem lesbické lásky. Pak už to zase tak nějak sklouzlo do takového toho nemastného neslaného vrtání se ve vztazích. Náboj na začátku byl silný, hlavní hrdina měl rty k zulíbání, prostředí umělecké školy mi bylo blízké, protože jsem sama výtvarně zaměřená. Později to ale spíš bylo o tom, jak vztahy pojmenovat nebo nepojmenovat, začalo se to zase tááááhnout a konec byl hrozně uspěchaný, 2 díly navíc by tomu prospěly. Nestihla jsem se pořádně uklidnit po těch nervácích do poslední chvíle, takže budu tentokrát přísná. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si budem pamätať pre tú obrovskú charizmu oboch hlavných postáv, pre detailnú kameru, pre hudbu a pre to, že sa tam riešili také reálne, obyčajné veci ale  trochu svojským spôsobom. Mužský hlavný hrdina bol tajomný a ma netradične okúzlil, a hlavná hrdinka bola mi trochu pripomenula mňa samú a bola naivná ako veľa žien...ach. všetko to bolo tak pekné skomponované, a tých 10 dielov som prešla ani neviem ako. a super, že to nebolo také prudérne ako veľa kórejských drám. Spoiler: Seriál rieši 3 typy vzťahov: 1. Je treba sa viazať k niekomu koho máte radi? nestačí len byť spolu a užívať si ten čas s ním? 2. najlepší kamaráti ostanú najlepší kamaráti, alebo sa medzi nimi vyvinie aj niečo viac? stačí trocha alkoholu, odvahy a všetko je zrazu inak. Ostane dvojica spolu ako kamaráti, pár alebo to neustoja? 3. Najlepšie kamošky, sú viac ako kamošky. Naberie niektorá odvahu a prizná to jedna druhej? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Některé epizody díky erotickým scénám je v Koreji doporučeno sledovat od 19 let. (kklepkaa)

Reklama

Reklama