Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranec Scotta Howarda nastupuje na vysokou školu, kde ho čeká nejedno dobrodružství. Již od mala je ujištěn, že se mu vyhla rodinná "choroba", která postihnutým členům umožňuje přeměnu na vlkodlaka, ovšem již v prvním ročníku je vyveden z omylu, když se nechtěně přemění na školní party. Zprvu to bere jako legraci, ale postupem času se z něj stává namyšlený panák, kterého přestává okolí brát vážně. To, co si svým chováním způsobil, musí nyní uvést do pořádku a všechny přesvědčit o tom, že je v jádru stále stejný. Tento film je volným pokračováním VLČÍHO MLÁDĚTE. Setkáte se zde s mnohými stejnými postavami, ale bohužel i děj příběhu zůstal také podobný, i když s mírně obměněným scénářem. (fujarik)

(více)

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film vlastne kazí absencia Michaela J. Foxa. Ináč je to vlastne o tom istom. Za pozretie to stojí, ale asi sa to nestane vaším obľúbeným filmom. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To samé co už jsme viděli v jednotce, jen mnohem mín vtipné a místo basketu se tu boxuje, tím pádem už vás to nepřekvapí a hlavně nebaví. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I zde platí ono svaté pravidlo: že když dva dělají totéž, není to vždy totéž – nebo ještě lépe: opakovaný vtip není vtipem! Zatímco v případě prvního dílu Teen Wolf se dala ještě s přivřeným okem přehlédnout celková naivita příběhu a to hlavně díky hlavní hvězdě (Michael J. Fox), tak tady už to zavánělo spíše stupiditou a trapností. Zvlášť když kostra zápletky byla „obšlehnutá“ a ještě mnohem hůř převedená na filmové plátno. Opět tu máme (ne)obyčejného kluka, který se zakouká do pohledné, ačkoliv zadané dívky, která o něj nemá absolutní zájem, ovšem jen do doby, než se promění v chlupatou stvůru (vlkodlakem bych to moc nenazýval). To vše sleduje její smutná sokyně, která se snaží hlavního hrdinu sbalit, ale ten o ní nemá moc zájem. No a v neposlední řadě opět školní tým (jen basket se vyměnil za box), kde hlavní postava využívá své schopnosti a zapomíná na kolektiv. Sorry, ale box mě bavil ještě míň, než ty basketbalové zápasy. Vše se snažilo zachránit pár úsměvných scén, ale těch opravdu humorných tu bylo jen pár. Jízda našlapaným autem, „žabí válka“ v učebně nebo taneční párty – to vše jsou jen slabé záplaty nad jinak nepříliš dobrým filmem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama