Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak již název napovídá, jedná se o kompilaci videoklipů kapely Depeche mode ze zmíněného období. Vyšla ve dvou verzích, z nichž ta jednodisková obsahuje sadu videoklipů od několika režisérů, jimž samozřejmě co do množství vévodí dvorní spolupracovník skupiny Anton Corbijn. Jako bonus je zde dokument o historii kapely režírovaný Svenem Hardingem. Dvoudisková verze obsahuje totožný disk a nabízí druhý, kde je k nalezení několik speciálních videoklipů navíc a tři tzv. electronic press kity (EPK – sada promo materiálů v elektronické podobě).

Tracklist:

Disk 1: 1. Stripped
2. A Question of Lust
3. A Question of Time
4. Strangelove
5. Never Let Me Down Again
6. Behind the Wheel
7. Little 15
8. Everything Counts (live)
9. Personal Jesus
10. Enjoy the Silence
11. Policy of Truth
12. World in My Eyes
13. I Feel You
14. Walking in My Shoes
15. Condemnation (live)
16. In Your Room
17. Barrel of a Gun
18. Its No Good
19. Home
20. Useless
21. Only When I Lose Myself
22. Depeche Mode: A Short Film

Disk 2: 1. But Not Tonight (z filmu MODERN GIRLS)
2. Strangelove ´88 (US version)
3. One Caress (US video)
4. Condemnation (Paris Mix)
5.Violator (EPK)
6. Songs Of Faith And Devotion (EPK)
7. Ultra (EPK) (J.Connor)

(více)

Recenze (33)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglická hudobná skupina Depeche Mode je absolútnym vrcholom toho najkvalitnejšieho synth popu. Sú to electronic popoví králi. Novoromantickí umelci. Už dávno sa z tejto formácie stala legenda a kult. David Gahan, Martin Lee Gore, Andrew Fletcher - to je Depeche Mode. DVD kolekcia ich oficiálnych, profesionálne natočených video klipov z rokov 1986 až 1998 obsahuje velice silné kúsky a nemala by chýbať v súkromnej zbierke žiadneho ich fanúšika. "DM: The Videos 86-98" **** ()

Kass

všechny recenze uživatele

Druhá video-kompilace Depeche Mode mapuje rozsáhlé a fandy obecně asi nejoblíbenější období kapely. Hlavně ovšem představuje téměř úplný výčet klipů co pro skupinu natočil Anton Corbijn. Osobně mám asi nejraději videa k albu "Songs of Faith and Devotion". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetci vieme, že klipy od Antona Corbijna sú bez výnimky dokonalé. Tie ostatné sú tiež dobré, ale tá pravá atmosféra je už fuč. Najúspešnejšie obdobie kapely prostredníctvom videoklipov, ktoré formovali pop a elektronický underground po celú históriu kapely. Minimálne do konca tohto obdobia. Mimochodom Antonovi sa príliš nepáčil klip ku Condemnation, preto ho tu nahradil live verziou. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tak je jasné, že celá sbírka není stoprocentní, ale obsahuje klenoty, které naprosto přesahují rámec špičkových klipů jiných umělců. Kompilaci mám a pouštím. DM, to je moje veliká láska! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Anton Corbijn forever, jeho spolupráce s DM vždy stojí za to. Nicméně i videa, pod kterými není podepsán, jsou vesměs výborná. DM = absolutní kult s neopakovatelnou atmosférou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No je ťažko hodnotiť zbierku videoklipov, niesu to žiadne veľdiela, ale hudba je naprosto dokonalá a tie videá k nej sadnú. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Keby som mal hodnotiť len hudbu, tak poviem, že nová produkcia DM stráca dych oproti minulým skvostom. Keby som mal hodnotiť len vizuál tohto dvd, tak poviem to isté. Napriek tomu, ako komplet je to skvelé. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Další legenda ve svém oboru. Ty jejich černobílý klipy, to byl na svou dobu moc těžkej balon. Shake The disease (kterej tu však není), Stripped, In your room, nebo Policy of Truth, to je klasa. Hezká je i éra kolem roku 1993, kdy má Dave narostlý vlasy po ramena. DM nemají prostě chybu, ať si říká kdo chce co. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Uhrančivé, temné, černobílé, industriální, odvážné, originální, Corbijnovské, dokonalé............... Enjoy the DM! ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Anglická synth-popová skupina Depeche Mode je jednou z mojich najväčších hudobných srdcoviek. A to aj napriek tomu že som bol dlhé roky punkáč. Zbožňujem ten nezameniteľný zvuk i atmosféru ich jednotlivých albumov a zároveň majú k svojim hitovkám rovnako vydarené klipy. To sa nedá opísať, to sa musí vidieť a zažiť. ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mála kapel o které můžeme říct "nejlepší". Souhrn jejich klipů od r. 86 je skvělou projížďkou části hudební historie, ze které mám nejradši klipy "Personal Jesus", "I feel you", "It´s no good", "Only When I Lose Myself". ()

no2 

všechny recenze uživatele

10/10 - Excelentní videoklipy k originální a nadčasové hudbě, která na rozdíl od produkce desítek popových hvězdiček 80. let nezestárla. Osobně mám nejraději alba Black Celebration z roku 1986 a Songs of Faith and Devotion z roku 1993. ()

Reklama

Reklama