Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koncem šedesátých a začátkem sedmdesátých let minulého století vytvořil pro televizi režisér Petr Schulhoff, známý především svými detektivkami, zábavnou sérii pořadů s průvodcem Milošem Kopeckým. Její téma bylo zlomyslně vtipné – trapasy. Někomu se přihodí omylem, někdo je vyhledává a někdo je s chutí připravuje pro druhé. Tak jako v první situaci, v níž kolemjdoucí muž (J. Libíček) na ulici sebere peněženku a tajně z ní vyjme peníze. Přichycen po činu se vymlouvá. A tak to pokračuje… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

topi 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování trapasů z roku 1969. Miloš Kopecký v řadě scének, kde frčí jeden trapas za druhým. Má to vtip, glanc a bezva herecké hráče. Některé skeče jsou luxus - seznamka s Věrou Ferbasovou (té mě bylo chuděry líto), nebo Kopeckého upoutávání pozornosti překrásné Zuzany Ondrouchové, když na zastávce čeká na tatíka. Poslední trapas s Václavem Šteklem je asi strop! :D ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Dva, tři skeče jsou povedené, zbytek už poněkud zevšedněl a ztratil jiskru i vtip. Ale Miloš Kopecký v roli průvodce nemá čím zklamat ani tentokrát. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil, navíc šlo o trapasy docela milé, ne ty vyloženě zlé, a ke všemu padni, komu padni, takže to schytá jednou Kopecký, podruhé jeho kolega či kolegyně. Po asi dvaceti minutách ale už to je takové natahované cucání z prstu (desetikoruna do klobouku), nebo jsou to krátké hříčky (sňatková kancelář, první ve sportce, pán z kostela), případně to začne připomínat Schulhoffovy moralizující drobnosti, jak se máme chovat slušně. Ale aspoň zase vím, odkud měli v seriálu Comeback tu hlášku o čtyřech podpisech za jeden podpis někoho slavnějšího, tady je ten fór totiž úplně stejně. Jinak nejlepší scénou je, jak na tramvajové točně údajně dcera herce Dítěte s Kopeckým zamete. :-) ()

curil 

všechny recenze uživatele

Určitě se některý z uvedených trapasů stál i Vám, případně nějakému Vašemu známému. Miloš Kopecký, který vlastně je v sérii skečů sám za sebe, prožívá podobné trapasy na vlastní kůži nebo je sleduje. Mně se líbí "seznamka" a Jaroslav Heyduk, který honí splnění plánu za čtvrtletí a obětuje se za kolektiv, a také jak "Milda" balí Zuzku Ondrouchovou, dceru svého spolužáka Dítěte. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Druhý díl už jede kapku "na silu". Některé skeče jsou dobré, jiné trapasy už spíše trapné. Hlinomaz zrecykloval pistolníka Grimpa. ()

Reklama

Reklama