Reklama

Reklama

Kubík a Šroubík

(TV film)
  • Polsko Kuba i Śruba

Obsahy(1)

Od tvůrců seriálu Bolek a Lolek přicházejí noví hrdinové Kubík a Šroubík. Vydejte se s našimi kamarády Kubíkem a Šroubíkem na jejich první velká dobrodružství. Kubík je přirozený vůdcem této dvojice, ale jeho rozhodnutí občas nejsou správná. Šroubík je naopak hravý a vždycky se dostane do maléru. Oba dva zažijí nezapomenutelná dobrodružství. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Najväčšou výtkou je, že film nemá samostnatný príbeh, ale tvoria ho pospájané jednotlivé večerníčkové dobrodružstvá. Žiadna náväznosť. Animácia sa tak nikam neposunula, je jednoduchá, ale celkom sympatická. Humor je čisto detský. Vo viacerých minipríbehoch sú prítomné aj súčasné technológie (notebooky, internet, tablety,...), čo tiež každému nebude po chuti. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi na tom animace, to nakreslené a vybarvené prostředí. Ta technika kresby a coloringu mi připomíná seriály Bibi Blocksberg či Wunschpunsch. Nejvíc se mi líbí dabing Kubíka, či jak se jmenuje ten menší s brýlema? Jeden z nejvíce oblíbených současných dabérů, hlasem to zní skoro jako ty dabingy malých myšek z Looney Tunes, Tom a Jerry či Americký ocásek. Ale spíš víc Kryštůfka Robina z pár dílů Medvídka Pů. ()

Reklama

Reklama