Reklama

Reklama

Naomi

(seriál)
  • USA Naomi
Trailer

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Cesta dospívající dívky z maloměsta do výšin multiverza. Naominým rodným městem otřese nadpřirozená událost a ona se pustí do pátrání po jejím původu. Její šokující zjištění však zpochybní vše, co jsme si o našich hrdinech mysleli. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

strachon 

všechny recenze uživatele

Jasně, na Naomi jsem prostě starej. Je to teenagerský seriál, jehož cílovka by asi měla být v letech těch středoškolaček*áků, co to všechno prožívají. Až na to, že se vší tou naivitou (a lacinými triky na úrovni stařičké televizní Hvězdné brány nebo Star Treku) to v dnešní době může zajímat možná tak děti do deseti let. Celkově je to prostě slabé, a i když bych ocenil upřímnou snahu představitelky titulní role (Kaci Walfall, která občas vypadá i na 30, přestože jí při natáčení bylo sotva 17 let), zajímavý projev jejího mentora Deeho (Alexander Wraith), opakovaně vtipnou Annabelle (Mary-Charles Jones) a pár drobných radůstek, jako je střídání účesů a celkové vizáže Naomi nebo odzbrojující úsměv nadšeného ufonologa Jacoba (Aidan Gemme), prostě to na nějaký lepší divácký zážitek nestačí. ()

jmennno 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, až konečně zase uvidím svoji oblíbenou herečku Stephanie March. Ale jsem těžce zklamaná. Je to neskutečně slabý. Hodně se to nepovedlo. Efekty jsou až k smíchu. Celý to působí lacině. Ale Akira je sexy. Stephanie March byla jediný důvod, proč jsem to nevypla hned po prvním dílu. Viděla jsem všechny díly, ale jediný co na celym seriálu hodnotim kladně, je Akira. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama