Reklama

Reklama

Slayers

Trailer 1

Obsahy(1)

Partia influencerov je pozvaná k zbohatlíkovi menom Steven Rektor (Adam Ambruso). Ten im ponúkne kontrakt s obrovským platom, ktorý bez váhania prijmú. Netušia však, že sa práve ocitli v sídle krvilačných upírov, ktorí s nimi majú diabolské plány. (Marceloo)

Recenze (6)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Súhlasím s Marceloo. Je to sračka a jeden veľký chaos. Dúfam, že Levin sa nestane dvorným Janeovým režisérom. Jane má stále na viac. 1/10. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia influencerov je pozvaná k zbohatlíkovi menom Steven Rektor. Ten im ponúkne kontrakt s obrovským platom, ktorý bez váhania prijmú. Netušia však, že sa práve ocitli v sídle krvilačných upírov, ktorí s nimi majú diabolské plány. - Kde sú tie časy, keď hrali Thomas Jane a Abigail Breslin v parádnych hororoch. Toto je len akási nezáživná zlátanina plná výdobytkov modernej techniky, ktoré ale nie sú vôbec využité. Charaktery sú bez charizmy, nie je to vtipné a celé to vyzerá, ako keby to ani nemalo scenár a herci všetko improvizovali. Keď som dal nedávnemu The Invitation s podobným konceptom dve hviezdy, tu nemôžem dať viac ako jednu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem Béčko a to jsem taky dostal. Ale tohle Béčko je zábanej mix akce, hororu a komedie. Možná by se dalo říct, že jde i o parodii na všemožný upírský fláky. Sedl mi celkovej look filmu, i samotná forma vyprávění, dobrej byl i Thomas Jane(chyběla jen červená čepice a červenej kabát a z filmu by mohl jít hrát z fleku Santu). Ve filmu taky párkrát zazněla hudba lahodící mým uším. Tady většina hází odpady ale mě to fakt sedlo a bavil jsem se. V rámci Béčkovejch filmů je to za mě pěkná trojka. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

partička influencerů je masakrována upíry a jejich jedinou nadějí je mladá gamerka a vysloužilý love upíry. Nezáživné a nehezky vypadající béčko s partou kdysi skoro áčkových herců, které vypadá trošičku jako tvorba pánů Neveldina s Taylorem, ale fakt jen trošičku. To, že Thomas Jane už definitivně spadl do podobného ranku filmů není nic překvapivého, ale že už je tam i Malin Akerman a Abigail Breslin mě docela mrzí...20% ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa čakal som niečo na štýl nedávnej Day Shift, ktorá mala aspoň zopár vydarených scénok, ale toto je proste zlý vtip. Keby mal takto (teenageri&mobil&socialmedia) niekedy do budúcna vyzerať Blade, tak nás Pán Boh ochraňuj! ()

Reklama

Reklama