Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Františka Krále postihla v emigraci vážná automobilová nehoda a musel se podrobit plastické operaci. S novou tváří a pod změněným jménem se vrací do Prahy jako nepřátelský agent. Setká se se svou rodinou a začíná pochybovat o smyslu své špionážní činnosti... Efektně realizovaný snímek kombinuje povrchní politickou agitaci s dobrodružnými motivy. Ve své době měl film úspěch a většina diváků ho byla schopna brát docela vážně. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

k5456

k5456 (hodnocení, recenze)

Dopodival jsem film Smyk a smekam klobouk pred jeho aktualnosti-at se to nekomu libi nebo ne-na svou dobu neskutecne jak dejove i technicky dokonale zpracovane..sice se mi nelibil zaver,ale kdyz vidim dnesni spionazni filmy viz USA-proc ne...a..Jiri Vala,muj srdecni herec predvedl,ze umel...

Uživatel Willy Kufalt smazal svůj příspěvek.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

K takovým snímkům se bohužel dostane divák pouze přes CS film, "veřejnoprávní" televize je už skutečně jenom kanál, ne-li stoka, protože kdyby nebylo seriálů z té hnusné "totality", tak defacto nemají co vysílat, poněvadž po plyšáku realizovaná díla, která stojí alespoň za shlédnutí, spočítám na jedné ruce, zbytek jsou zvratky a odpad. Tento film jsem viděl včera a musím říct, že mě velice překvapil. Jasně, J. Vala s J. Švorcovou excelují především v Králi Šumavy, ale tohle byl na tehdejší dobu až neskutečně odvážný film. Velice silné 4*.

Reklama

Reklama