Reklama

Reklama

Zvrat osudu

(seriál)
  • Turecko Baht Oyunu (více)
TV spot
Turecko, 2021, 40 h 16 min (Minutáž: 131–155 min)

Hrají:

Aytaç Şaşmaz, İdris Nebi Taşkan, Hande Subaşı, Funda İlhan, Cemre Baysel, Emrah Ben, Ozan Dağgez, Altan Erkekli, Suğdem Gözalır, İrem Yüksel, Anıl Çelik (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(17)

Jakmile uvěříte, že štěstí se k vám otočilo zády, je těžké překonat smůlu. Ada (Cemre Baysel) vyrostla v rodině, kde ženy věří, že šťastné budou, jen pokud si vezmou svou první lásku. Ty, které to nezvládnou, budou navždy smutné. Když Adu opustí Rüzgar (student z Albánie, se kterým kvůli vízu předstírala manželství), kterého považovala za svoji první lásku, je ochotná udělat cokoli, aby se k ní vrátil a ona byla šťastná. Třeba předstírat zasnoubení s Borou – osamělým workoholikem, který Adu zaměstná u sebe ve firmě, kde pracuje i Rüzgar… (prima+)

(více)

Videa (17)

TV spot

Recenze (3)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Ty jo, tak tohle bylo zklamání jak blázen! Začátek seriálu byl velice slibný, myslela jsem si, že to bude přesně taková ta oddechovka, která mě bude bavit. V průběhu se to ale začalo lámat a konec tomu dal jen a jen korunu. Na to, že jsem slyšela, jak je to dobrý seriál, jsem vážně nepočítala s variantou, že se mi nakonec nebude líbit. Přitom prvotní zápletka zněla originálně, obsazení bylo fajn, bylo tady pár vtipných scén, pár pěkných romantických momentů... ale to je všechno. Ten příběh byl tak plochý, že se snad i divím, že to v Turecku neukončili daleko dřív. Neustálé natahování, točení v kruhu. Hlavní zápletka založená na čím dál větším splácáni lží, intrik a nepochopení se táhla po celou stopáž seriálu! Snad dobrou půlku seriálu jsem přemýšlela, proč by Bora měl chtít za životní partnerku ženu, která mu neustále lhala, která ho nechala v každý důležitý moment na holičkách a která byla ještě dotčená, když se na ni za to zlobil. Fakt neuvěřitelně nezdravý vztah, kterému jsem vlastně vůbec nefandila. (Je to škoda, protože herci mi k sobě jinak pasovali...) A třešnička na dortu? Když se vše jak kouzlem vyřeší v posledních dvaceti minutách seriálu, kde se stihne velké odhalení, velká hádka kdy Bora Adě řekne, že jí už nikdy nechce vidět a že větší lhářku nepotkal a pak lup ho - posun, usmíření a svatba, která byla ještě z nějakého předtočeného promo videa. Bravo! No dámy a pánové, ušetřete si čtyřicet hodin vašeho času a vyhněte se tomuhle počinu obloukem. Měla jsem námitky i u jiných tureckých seriálů, kdy jsem nad některými věcmi kroutila hlavou, ale rozhodně tam bylo i xy věcí, co mě tam bavilo... ale toto... to byl opravdu nejhorší turecký seriál, jaký jsem viděla a sama se až divím, že jsem to vůbec dala až do konce. Pokud příběh stojí za nic, málo co to dokáže zachránit. ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Údajně jeden z nejlepších komediálních seriálů Turecka z poslední doby společně s Aşk Mantık İntikam (TV seriál) (2021)Takový rating mi přijde dost nadnesený ve srovnání s jinými komediálními seriály za posledních cca 7-8 let  - asi se mění vkus diváků. Pravdou ale je, že mladičká a nádherná Cemre Baysel konečně dostala hlavní roli kdy úspěšně táhne většinu dílů (hodnoceno na 1-15 epizodě). Komediální talent nezapře. Je ji posledních pár let víc a víc vidět a je jako stvořená právě pro romantické komedie. Snad ji v té příští nebude režie nutit k takovému přehrávání (především hlasem) a umožní jí více vyvážený výkon s trochu starším hereckým partnerem. Na rozdíl od jiných seriálů 2021, které se spíše zkracují, tento má zřejmě dost dobrý rating a tak se asi v očekávání mnoha dílů hodně vleče v postupně vyšroubovaném ději. ()

Reklama

misa_laska 

všechny recenze uživatele

První díl a hlavně asi první hodina než se člověk dostal do příběhu byl trochu rozpačitější. Ale kdo vydrží, tak by neměl být zklamaný. Po 4 dílech mohu říct, že Cemre zvládá ztřeštěnou holku úplně bravurně spontánně. Kolem 9. dílu se to bohužel už moc okatě táhne, neustále se objevují stejné scény jak se Ada a Bora hádají kvůli všemu. Scénář se dál moc neposouvá, lež vyplouvá najevo až vyloženě jen protože seriál by stornován na 17 dílu. Bohužel nakonec hodnotím jako průměrné. Když se nevyvíjí děj. 7/10 ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama