Reklama

Reklama

Ďábelská macecha

(TV film)
  • Kanada Evil Stepmom

Obsahy(1)

Tim je vdovec, který vychovává dvě dcery, šestnáctiletá dvojčata. Seznámí se s Caroline, která má stejně starou dceru Bethany. Začnou spolu chodit a zanedlouho se Caroline s dcerou nastěhuje k Timovi domů. Jedna z dvojčat ale Caroline nevěří a má k tomu dobré důvody... Tim žije se svými dcerami ve velkém domě. Vybudoval úspěšnou firmu a trénuje místní dívčí fotbalový tým. Jeho dcery Gabriella a Annabelle chtějí, aby si táta konečně někoho našel. Přihlásí ho proto na seznamku. Do dívčího týmu se ale přihlásí jistá Bethany a to i se svou mámou Caroline. Ihned se vetřou Timovi do přízně. Chtějí se s ním seznámit a okamžitě se zalíbí i Annabelle, která touží po nových vztazích. Vypadá to, že by se tady mohla dát dohromady nová rodina. Tim chvíli váhá, ale Caroline i Bethany si ho získají. Během chvilky jsou jako nová rodina, Caroline se zaměří na Tima a Bethany na Annabelle. Vztahy se prohlubují a jediný, kdo vidí, že je něco v nepořádku, je Gabriella. Ta od začátku tuší, že je Caroline podvodnice, protože ji přistihne, jak se snaží ukrást Timovi peníze. Všemožně se snaží ovládnout život téhle rodiny. Každý krok, který Gabriella udělá, aby odhalila podvod, je okamžitě odhalen a Gabriella je jen za žárlivku, která se snaží rozbít otcovo štěstí. Caroline i Bethany jsou zručné manipulátorky a umí se ze všeho okamžitě vyvléct. Když je třeba, klidně přitvrdí. Caroline prohlásí, že Tim bude tatínek. A ona čeká dítě. Když Gabriella přijde na to, že vůbec není doktorka, za kterou se vydává, nikdo ji nezná v okolí domu, který jí měl patřit, prostě že všechno nehraje, vymyslí si Caroline, že s dítětem jsou problémy kvůli krevní odlišnosti. Čím víc podvodů Gabriella odhalí, tím více ztrácí svou rodinu, která jí nevěří. Caroline si pak na Gabriellu počká a začne jí vyhrožovat. Musí toho rychle nechat, nebo přijde k úrazu a Caroline ji nechá zavřít v ústavu. Zároveň lstivě nabádá Tima, aby si ji vzal za manželku. Chce si posvětit, že o ni bude dobře postaráno. Je to děsná mrcha, která neuvěřitelně citově vydírá. Tim souhlasí, že si ji vezme. Gabriellu nikdo nebere vážně, stane se úplným rodinným vyvrhelem, který chce všechno zničit. Nevěří jí vlastní sestra, která je její nejlepší kamarádka a také jí nevěří ani vlastní otec. Na všechno je sama... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zena vaseho zivota cili na bohateho vdovce, ale jedna z dvojcat ho vypudi. Je to neuveritelna sracka na vsech urovnich. A konec nedava smysl, kdyz se nic nezmenilo. Hlavne v druhe pulce je to necekane smesne. ()

cottys odpad!

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nechal přítelkyní ukecat na Kanadský TV thriller. Ani nevím, jak jsem tohle mohl přežít až do konce. Vždyť to totálně postrádalo logiku. Kolem Caroline s Bethany bylo neustále něco do očí bijícího podezřelého, ale naivní táta skočí na každou výmluvu, raději věří dvěma pipinám, které zná pár dní, než vlastní dceři. Ještě naivnější sestra, která mění názor každou vteřinu. Než tohle, tak to si raději příště vydloubnu oči a zaživa si vytáhnu mozek z hlavy. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Opět jsem byl u babičky a opět s ní zhlédl toto „veledílo". Scénář je tak šíleně jednoduchý, až by se dalo říct, že je snad vygenerován podomácku sestrojeným A.I., kterému chybí nejedna součástka. Ale opravdu. Tady fakt není co rozebírat, protože cokoli, co se stalo, bylo natolik předvídatelné, že se to nedá nazvat nijak jinak než jen pouhou ubohostí scenáristy, režiséra a celé produkce, která nechala tento paskvil vzniknout. Zvraty byly opravdu nulové. Postavy samy o sobě de*ilní jako obvykle - táta je mentálně retardovaná verze krále Leara a Ďábelská macecha s „dcerou" jako každý jiný psychopat z každého jiného filmu na Prima Love s takovým tím svým charakteristickými Prima Love atributy. Kamera bez rozdílu od ostatních podobných „průkopníků" - nijaká. Dále se k tomu vyjadřovat nebudu, neboť by to bylo kontraproduktivní. Možná se divíte proč přes všechen tento hejt a žádná pozitiva dávám 2⭐, ale je to kvůli tomu, že to byla fajn sra*ka, u které jsem se nad tou demen*ností zasmál tolikrát, že si to ty 2⭐ zkrátka „zaslouží". Za mě existují mnohokrát horší filmy. Vyhodnocení: Zrušte Prima Love!!! ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Stokrát omílaný scénář ve sto prvním zpracování. Přesto se i takový scénář dá nějak uchopit a elegantně zpracovat. Ale toto? To bylo nudné a přihlouplé. Chování otce bez špetky zdravého rozumu. Výmluvy Caroline a Bethany tak naivní, že by jim nevěřilo snad ani dítě. A celé rozuzlení dodalo mému dojmu z filmu na echt trapnosti. Nicméně jako televizní film se to překousnout dá. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vysušená pomaly starenka tak ovládne jedného muža, že ten po pár hodinách od zoznámenia verí len jej a dcéry má na háku. A hneď si ju nasťahuje aj domov. Otec, respektíve tupec roka. Tak dôverčivý nie je ani volič olajna. Niektoré repliky fakt nesedeli a písal ich asi nejaký brigádnik zo strednej. Keď chcem povedať, že mi zomrela manželka, predsa poviem niečo ako "už nie je medzi nami", "opustila nás" a tento panák tam radšej povie "JE MŔTVA". To veru znie tak úctivo. Veď to ani hercovi nemohlo ísť do úst, take niečo povedať. Navyše záver filmu nie je uspokojivý a je právom v čiernych číslach. A bol by aj nižšie, keby tu istý Pavel1000 nemal 20 000 hodnotení a na všetko nedával 5 hviezd. To bude taký istý odborník ako režisér a scenárista tohto filmu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama