Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek s Jakubem ve škole objeví opuštěné miminko. Brzy se ukáže, že ho tam schovává Markova studentka Žofie, protože by se o něj nikdo jiný nepostaral. Král radikálně odmítá přítomnost miminka ve škole, ale Marek nechce dopustit, aby kvůli tomu Žofie nesměla do školy. Marek navštíví Žofii u ní doma a zjistí, že miminko není její dcera, ale sestra, a že Žofiina máma není schopná se o svou druhou dceru starat, je v post porodní depresi a partner, se kterým otěhotněla, je násilník. Marek spolu s Jakubem, studenty a také Karolínou pomáhají Žofii s péčí o děcko a tají vše před Králem. Když vše praskne, Král přivolá sociální službu a Marek se pracovnici snaží přesvědčit, aby dítě nechali v péči Žofii, protože je velmi zodpovědná, jak doma, tak ve škole. Ta ale zmizí... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu lepší, Dyk může projevit své pohybové herectví a komediální um s tím spojený, že se co chvíli stává Pan profesor one-man show, kterou občas naruší fantastická Kaňoková a překvapením pro mě i Martin Pechlát. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"co jsem měla říct..?! Že mámě jeblo, či, že je fotr svině ..." :))) Doktor Klátil, doktor... :)) "vždycky používejte gumy...! Jaké gumy: zimní nebo letní...?! " :)) ()

Varanka 

všechny recenze uživatele

Je to hloupé a trapné, navíc, kromě Dyka jsou všichni "herci" hrozní amatéři, kteří neumí vůbec hrát. Je to horší, než ochotnické divadlo někde na vesnici. ()

Reklama

Reklama