Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Lili je obětí šikany kvůli své obezitě. Marek ví, že je velmi nadaná v IT a sociální život ji nezajímá, snaží se najít cestu, jak jí pomoct. S Karolínou mají odlišný názor, jak na to. Marek radí postavit se bodyshamingu a agresorkám přímo, Karolína by volila tradičnější pedagogické metody. Král zjistí, že Karolína občas kouří ve skladu, a tak se cílevědomá Karolína snaží zbavit cigaret. Ve škole probíhají volby předsedy studentské rady, které tradičně vyhrává nejpopulárnější atraktivní Petra a díky Markově snaze Lili podpořit a zároveň ji odradit od uklidňujících léků, se ona, k překvapení všech, rozhodne kandidovat proti ní. Celá situace je katalyzátorem konfliktu mezi Markem a Karolínou, ta upozorňuje na nebezpečí, že Lili bude ve volbách ještě větším terčem šikany... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to čistých pět, ale když Vojta Dyk vejde do třídy, předvede výkon hodný respektu, že jsem si skoro posteskl po absenci podobných příležitostí pro talentované herce. Nejde však jen o tento moment, i v průběhu jsem byl víckrát mile překvapen, s čím se scénář vytasí a já si mohl naplno užít fantastickou zábavu. A pak že to nejde. ()

jit13 

všechny recenze uživatele

Je to celé takové křečovité....špatně zahrané. Vojta má co dělat, aby to zachránil, ale jeden člověk to nespasí. ()

yarca

všechny recenze uživatele

V této chvíli jedou v televizi dva seriály z oblasti školství. A to mě převelice zajímá, protože v něm už pár let pracuju. Zatímco na "Ochránce" pokaždé čekám plná napětí a očekávání, protože mi přinese cenné poznatky a podněty a taky příběhy podle skutečnosti, na "Profesora" se někdy kouknu a jindy ne. Nepotřebuju ho a nechybí mi.  Důvodem je to, že se od skutečnosti odlišuje jako nebe a dudy. Jo, je vtipný, je zábavný, je chvílemi dojemný a mnohdy má mravoličné poslání, ale to, co se v něm děje, je pohádka... Milá, neurážející, ale furt jen pohádka. Nu což, i my profíci si zasloužíme pohádku s pohledným Dykem (i když ausgerechnet i my na naší škole pohledného dvoumetrového mladého pedagoga kupodivu máme), přičemž zmíněný Dyk je také asi jedním z mála důvodů, proč na to sem tam kouknu... ()

DiDu 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Ráda dávám šanci českým filmům, ale někdy se to prostě nedá do konce ani vydržet. Trpěla jsem, měla jsem celou dobu dojem, že se dívám na epizodu z amerického seriálu Austin & Ally, který jsem sledovala nedávno s vnučkou. Ovšem ten je skvost v disneyovské produkci a bavil mě. Tenhle Pan profesor, to je skoro katastrofa. ()

Fever 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé. Herci ok, ale scénář jako z BH90210, kamera jako by neustále pracovala na traileru a režie jaksi bez nápadu... ()

Reklama

Reklama