Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karolína s Markem čistě manažersky řeší, kdy proběhne jejich plánovaný sex. Petra sbalila Erika. Lucie, Markova studentka, řeší kalorickou hodnotu jídla a nápojů a líbí se jí Vojta, student Karolíny, s pověstí velmi zkušeného sukničkáře. Petra s Katkou Lucii odrazují, že na něj nemá. Když Lucie při vyučování omdlí a pak se zmíní o stránkách, kde si anorektičky radí, jak nejíst, pochopí Marek, že je tu zaděláno na velký problém. Toto téma naruší první pokus Marka a Karolíny o sex. Vojta Lucii pozve na rande, které skončí vášnivým polibkem. Karolína má dojem, že Vojta Lucii jen využije, Marek jim fandí, tento románek rezonuje v jejich vztahu, který je zaseknutý po neúspěšném pokusu o sex. Geekové pořádají party a zvou nejatraktivnější slečny, normálně by je to nezajímalo, ale Petra má dojem, že se o ni Erik dostatečně nezajímá, tak schválně pozvání i s Katkou přijme... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl snad někdy někdo něco ještě více tak slaďoučce trapného než tohle? Vypadá to, že Dyk s Kaňokovou si budou vykat i při kopulování. Jestliže se jejich vztah dostal až tam, kde nyní je, tedy pokouší se společně o „sex“, přijde opravdu aspoň jednomu uživateli CSFD jako normalita, že si stále vykají??? ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sex, to je mi téma. Pojďme z toho udělat zápletku na celý díl a Karolínu s Markem pojďme ojebat tím, že si nezajebou. Docela už mě trápí, jak seriál ke svému závěru dochází tak nepatřičně, až si ten konec přeju dřív. ()

Reklama

Reklama