Reklama

Reklama

Pan profesor - Série 2

(série)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vztah nekonvenčního a studenty milovaného fyzikáře a chemikáře Marka (Vojtěch Dyk) s jeho kolegyní češtinářkou Karolínou (Beáta Kaňoková) přejde do nové fáze poté, co jej oba dotyční odhalí před svými kolegy a žáky. I přesto, že jim obě skupiny fandí a podporují je, na sebe komplikace nenechají dlouho čekat. Marek se vzdává svého statusu svobodného mládence a zkouší, jaké je to být ve vztahu. Karolína mezitím řeší, zda toho na ni není ve spojení s její novou pracovní funkcí zástupkyně ředitele moc a zda má její nový partnerský vztah vůbec perspektivu. Ve druhé sérii tak budou diváci sledovat, jestli se oběma podaří jejich vztah udržet. Kromě ústřední dvojice se vrátí i ředitel gymnázia v podání Martina Pechláta spolu s profesory ztvárněnými Matoušem Rumlem a Ondřejem Bauerem. Do učitelského sboru nově přibude profesorka angličtiny a němčiny ztvárněná Berenikou Kohoutovou. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série už prakticky nic moc nenabídla. Zajedno zmizelo to jiskření mezi Beatou a  Vojtěchem, a zadruhý ty příběhy žáků z první série, který dyk pomáhal vyřešit, se v druhý sérii proměnily v dost nudný případy. A tak jediný zpestření znamenala postava Bereniky Kohoutový. Ale to je málo. 40%. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

seriál se absolutně přestal někam posouvat v ději postav a to co vypadalo na zábavné jiskření mezi rozdílnými povahami hlavních postav se v druhé sérii změnilo na totální nudu, kdy víte, že se nic neděje. Navíc ty neuvěřitelné příhody žáků z první série, se v druhé změnilo až na sci-fi příhody. ()

NinetyOne 

všechny recenze uživatele

První série byla příjemnou oddychovkou pro nenáročené diváky. Každý díl se věnuje nějakému společenskému problému. V jednom díle šikana, pak těhotenství, postižený žák, problémoví rodiče, drogy, homosexulita. Celý seriál táhne Vojtěch Dyk, částečně ředitel Pechlát. Paní učitelka se za celou sérii usmála asi třikrát, jinak je těžce nesympatická, což předpokládám nebylo záměrem producentů.  Druhá série je něco mezi fantasy a sci-fi, díl od dílu horší a horší. Logicky dochází nápady a kvalita jde dolů. Vybízelo by se zakončit seriál svatbou Vlčka a Beránkové, ale očividně nás čeká ještě jedna série trápení. Naprosto nejhorším počinem je doprovodná hudba v seriálu. Přidávat desetisekundové úryvky známých hitů ke scénám, kam se to vůbec nehodí, je doopravdy trestuhodné. Abych jen nehanil, nejlepší na celém seriálu jsou záběry Prahy z dronu. ()

Reklama

Reklama